Yapı Kredi Bankası’yla çalışıyorsanız alışverişleriniz ertelemenize gerek yok! World Pay Alışveriş Kredisi dönemi başladı! 10 bin TL’ye kadar faiz de yok!

Çeşitli alışveriş kampanyaları düzenlemeye devam eden Yapı Kredi Bankası, bu kez; 10 bin TL’ye kadar faizsiz bir şekilde kullanılabilecek olan ‘World Pay Alışveriş Kredisi’ dönemini başlattı.

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Bankaların birbiri ile sürekli olarak yarış halinde olduğu günümüzde, vatandaşların avantajlı bir şekilde alışveriş yapabilmesini sağlayan pek çok kampanyalar da ortaya çıkmaya başladı. Özellikle faizsiz alışveriş kredilerinden taksitli nakit avanslara kadar pek çok kampanya ile şimdilerde müşterilerinin karşısına çıkmaya başlamış olan bankalar arasına, geçtiğimiz gün Yapı Kredi Bankası da eklendi.

Müşterilerine her zaman avantajlı kampanyalar ile buluşturmasıyla dikkat çeken Yapı Kredi Bankası, bu kez bambaşka bir kampanyanın startını verdi. Yeni bir kredi sistemini devreye sokan Yapı Kredi Bankası, geçtiğimiz günlerde ‘World Pay Alışveriş Kredisi’ sisteminin tanıtımını gerçekleştirdi. Müşterilerine özel olarak, ilk kullanım için faiz almayacağını da belirten Yapı Kredi Bankası, limiti de oldukça yüksek tuttu.

YAPI KREDİ BANKASI İLE 10 BİN TL’YE KADAR YAPILAN ALIŞVERİŞLERDE FAİZ YOK

Yeni kampanya kapsamında pek çok avantaj sağlayan Yapı Kredi Bankası, Yapı Kredi POS’u bulunan tüm anlaşmalı üye işyerlerinde ‘World Pay Alışveriş Kredisi’ ile yapılacak ödemelerde ilk kullanıma özel faizsiz ve masrafsız 6 ay vadeli kredi fırsatı sunmaya başladı. Bu kampanya kapsamında minimum 500 TL kullanım sağlanabileceğini belirten Yapı Kredi Bankası, maksimum kullanım tutarını ise, 10 bin TL olarak açıkladı. Öte yandan Yapı Kredi Bankası, 10 bin 1 TL ile 50 bin TL arası tüm alışverişlerde müşterilerinin ikinci ve sonraki kullanımları için 7 ile 36 ay arasındaki vadelendirmeler ile ‘World Pay Alışveriş Kredisi’ne faizli bir şekilde başvuru yapabileceğini bildirdi.

KAMPANYA ŞİMDİLİK 31 EKİM’E KADAR GEÇERLİ

Kampanyası kapsamında sunduğu faizsiz ilk kredi kullanım avantajını sürdürüp sürdürmeyeceği 1 Kasım 2022 tarihi itibariyle belli olacak olan Yapı Kredi Bankası, şu an için kampanyasının geçerlilik tarihini 31 Ekim 2022 olarak belirledi. Yasal uygulamalar gereğince maksimum vadenin bilgisayarlarda ve tutarı 5 bin TL ve altındaki cep telefonlarında 12 olabileceğini hatırlatan Yapı Kredi Bankası, bu vadenin tabletlerde 6, 5 bin TL üzerindeki cep telefonlarında ise 3 ay ile sınırlı olduğunu vurguladı. Diğer ürünler için yeni kredisinin maksimum vadesinin geçerli olacağını bildiren Yapı Kredi Bankası, 36 aya kadar taksitlendirme yapılabileceğini belirtti.

“Yürüyen Adam” Neşet Turan’a kamyon çarptı, öldü! Kamyonun çarpma anı dehşete düşürdü 1 Mayıs Taksim'de kutlanamayacak Türklere Schengen vizesi başvuruları kapatıldı mı? Erdoğan - Özel görüşmesinin tarihi belli oldu 1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray, İZBAN ve Başkentray Resmi Gazete kararı Erhan Usta ‘nezaketsiz olur’ deyip istifa etti