Yalı Çapkını'nın 8'inci bölüm fragmanı yayınlandı! Ferit’i öpen ablasından hesap soran Seyran, babasından dayak yedi!

Ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hikayeden esinlenerek kaleme almış olduğu aynı isimli romanın ekranlara uyarlanan Yalı Çapkını dizisi, yeni fragmanı ile olay yarattı.

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Son dönemlerde izleyicilerin büyük ilgileri ile karşılaşan gerçek hayat hikayeleri, yapımcıların da dikkatlerini çekmeyi başardı. Klasik içeriklere sahip dizilerden ise izleyicilerin merak ile takip ettikleri gerçek hayat hikayelerini ekranlara uyarlamayı tercih eden yapımcılar, son dönemlerin en popüler isimlerinden birisi olan ve kaleme aldığı kitapları ile okuyucular tarafından yakından takip edilen ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun kapılarını aşındırmaya başladı.

Hastalarının hikayelerinden esinlenerek kaleme aldığı kitapların ekranlara uyarlanmasına izin veren bu tercihi sebebi ile de sık sık eleştiri oklarının hedeflerinde yer alan Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, birçok eseri ile reyting rekorlarının alt üst edilmesine aracılık etti. Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizileri ile kendisinden söz ettiren Gülseren Budayıcıoğlu, şimdi de Star TV kanalı aracılığı ile yayınlanan Yalı Çapkını isimli dizi ile popülerliğine popülerlik kattı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli eserinden TV ekranlarına uyarlanan Yalı Çapkını isimli dizi, henüz 7 bölümü yayınlanmış olmasına rağmen resmen bir fenomen haline geldi. Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen Yalı Çapkını, yeni bölümün hemen ardından yayınlanan gelecek bölüm fragmanı ile izleyicilerini heyecanlandırdı.

YALI ÇAPKINI DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Dün akşam 7’inci bölümü ile ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi, yine reyting rekorlarını alt üst etmeyi başardı. İlk bölümünden yayınlanan son bölümüne kadar izleyiciler tarafından yakından takip edilen ve sosyal medyada en çok konuşulan dizilerden birisi olmayı başaran Yalı Çapkını, dünkü bölümü ile yine çok konuşuldu.

Son bölümde Seyran ile Ferit’in yakınlaşmaya başlamış olması dikkatlerden kaçmazken Seyran’ın ablası Suna’nın alkolün etkisi ile Ferit’i öpmesi olay oldu. Seyran’ın öpüşme sahnesine şahitlik etmesi ise şok etkisi yarattı.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

8’inci bölüm fragmanı yayınlanan Yalı Çapkını, gündemde bomba etkisi yarattı. “İnsan kardeşinin kocasını nasıl öpebilir ki?” diyen Seyran’ın Suna’ya tepki gösterdiği görülürken babalarının bu durumu duyup Seyran’ın boğazına yapışması, izleyiciyi dumura uğrattı.  

Altının fiyatları düşüyor “Yürüyen Adam” Neşet Turan’a kamyon çarptı, öldü! Kamyonun çarpma anı dehşete düşürdü 1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray, İZBAN ve Başkentray Resmi Gazete kararı Erdoğan - Özel görüşmesinin tarihi belli oldu Türklere Schengen vizesi başvuruları kapatıldı mı? Erhan Usta ‘nezaketsiz olur’ deyip istifa etti