Ünlü Komedyen Cem Yılmaz, geçirdiği trafik kazası sonrasında ilk kez konuştu: O yola doğru ilerliyorum!

Ülkemizin en başarılı komedyenlerinden birisi olan ve son yıllarda gösterileri ile değil kaleme aldığı film ve dizileri ile adından söz ettirmeyi başaran Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Bodrum tatilinde geçirdiği bir trafik kazası sonrasında ilk kez paylaşım yaparak, durumunu açıkladı. İşte Cem Yılmaz’ın kendi tarzında yaptığı açıklamaya ilişkin ayrıntılar…

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

90’lı yıllardan bu yana Türkiye’nin en sevilen isimlerinden birisi olmayı başaran ünlü Komedyen Cem Yılmaz, film ve dizi sektörüne de atılarak yalnızca gösterileri ile değil, oyunculuk ve senaryo yazarlığı ile de öne çıkmaya başladı.

Son yıllarda yazdığı, oynadığı ve çektiği filmler ile kendisi hakkında “on parmağında on marifet” dedirtmeyi başaran Cem Yılmaz, yeni dijital projeleri ile de gündemde kalmaya devam ediyor. Son olarak Netflix için çekmiş olduğu 8 bölümlük Erşan Kuneri dizisi ile gündeme düşen ve izleyiciden tam not almayı başaran Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Bodrum tatilinde geçirdiği bir trafik kazası sonrasında hayranlarının yüreklerini ağızlarına getirdi.

Şu sıralar çalışmalarına ara veren ve yoğun bir yılın ardından dinlenmeye çekilen ünlü komedyen, geçtiğimiz günlerde çıkmış olduğu Bodrum tatilinde bir trafik kazası geçirdi. Basında “ölümden döndü” haberlerinin çıkmasının ardından Twitter hesabından ilk kez bir paylaşım yapan Yılmaz, konuya açıklık getirerek hayranlarının yüreklerine su serpti.

BODRUM’DA TAKSİCİ İLE ÇARPIŞTI!

Netflix ile anlaşarak 8 bölümden oluşan Erşan Kuneri senaryosunu hayata geçiren Cem Yılmaz, dijital platformun en çok seyredilen işlerinden birine imza attı. Başarısı ile her daim imrenilen birisi olmayı başaran Yılmaz, geçtiğimiz günlerde yürekleri ağızlara getirdi.

Bodrum’da aracı ile seyir halinde iken bir taksi ile çarpışan Cem Yılmaz’ın, ölümden dönüğü söylendi.

YANIT GECİKMEDİ!

Basında kendisi ile alakalı “ölümden döndü” haberlerinin çıkması üzerine Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Yılmaz, haberin geç duyulduğunu, aslında kazanın 10 gün önce gerçekleştiğini belirtti.

“ÖLÜMDEN DÖNMEDİM!”

Paylaşımında “ölümden dönmedim, ölümden dönen mi var?” ifadelerini kullanan Yılmaz, “o yola doğru ilerliyorum” diyerek duruma esprili bir şekilde yaklaştı.

“Yürüyen Adam” Neşet Turan’a kamyon çarptı, öldü! Kamyonun çarpma anı dehşete düşürdü 1 Mayıs Taksim'de kutlanamayacak Türklere Schengen vizesi başvuruları kapatıldı mı? Erdoğan - Özel görüşmesinin tarihi belli oldu 1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray, İZBAN ve Başkentray Resmi Gazete kararı Erhan Usta ‘nezaketsiz olur’ deyip istifa etti