Survivor’ın ilk kadın şampiyonu Merve Oflaz bikinili hallerini paylaştı, sosyal medya yandı!

Survivor Türkiye programında ilk kadın şampiyon olarak dikkatleri çektikten sonra oyunculuk kariyeriyle de adından söz ettiren Merve Oflaz, bu kez de bikinili pozlarıyla sosyal medyayı yakıp kavurdu. Oflaz’ın cesur pozları sonrası estetik iddiaları yeniden gündeme geldi.

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Türkiye’de adını ilk olarak 2008 yılında, Acun Ilıcalı’nın sunumu ile ekranlara gelen Var Mısın Yok Musun programında yarışmacı olarak duyuran Merve Oflaz, daha sonra 2010 yılında Survivor yarışmacısı olarak adından söz ettirdi. Survivor 2010’da şampiyon olarak Survivor’ın ilk kadın şampiyonu olmayı başaran Merve Oflaz, Türkiye genelinde adını kitlelere duyurduktan sonra çeşitli dizilerde rol almaya başladı. 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde yer alarak oyunculuk kariyerine adım atan Merve Oflaz, bu kez de cesur bikinili pozlarıyla gündeme geldi. Merve Oflaz’ın bikinili pozları görenleri mest ederken, estetik yorumları da yeniden gündeme geldi.

GÜZELLİĞİ VE FİT VÜCUDU KISKANDIRDI

2010 yılında Survivor Kızlar – Erkekler yarışmasında şampiyon olarak dikkatleri çektikten sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı “Ayşe Hatun” karakteriyle oyunculuk kariyerine adım atan Merve Oflaz, daha sonra Kabim 4 Mevsim dizisinde “Aslı” karakteriyle başrolde yer aldı. Ardından Not Defteri, Gulyabani, Güzel Köylü, Eve Dönüş, Rengarenk, Arka Sokaklar ve Şimdi Aşk dizilerinde rol alan Oflaz, öte yandan 2015 yılında da Survivor All Star’da boy gösterdi. Güzelliğiyle ve güçlü fiziğiyle dikkat çeken Merve Oflaz, sosyal medyadaki bikinili pozuyla görenleri mest etti.

BİKİNİLİ POZUNA YORUM YAĞIYOR

Şimdilerde yaz tatilinin tadını çıkaran Merve Oflaz, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozlarıyla dikkatleri çekmeye devam ediyor. 34 yaşındaki ünlü oyuncu Oflaz’ın fit görüntüsü, görenleri mest ederken, Oflaz’ın bikinili pozuna sosyal medyada yorumlar gelmeye de devam ediyor. Günlük hayatında spor yapmaya devam eden, Survivor’ın ilk kadın şampiyonu Merve Oflaz, öte yandan güzelliği kadar estetik iddialarıyla da gündeme geliyor.

MERVE OFLAZ ESTETİK GÜZELİ Mİ?

Formunu yıllardır korumayı başaran 34 yaşındaki Merve Oflaz’ın takipçilerinden son paylaşıma yorumlar gelmeye devam ederken, birçok takipçisi Oflaz'ın estetik yaptırdığını iddia etti. İddialara göre Merve Oflaz, Survivor’da şampiyon olup oyunculuk kariyerine adım attıktan sonra yüzüne estetik dokunuşlar yaptırdı. Merve Oflaz’ın çene dolgusu, botoks ve dudak dolgusu yaptırdığı iddia ediliyor.

“Yürüyen Adam” Neşet Turan’a kamyon çarptı, öldü! Kamyonun çarpma anı dehşete düşürdü 1 Mayıs Taksim'de kutlanamayacak 1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray, İZBAN ve Başkentray Resmi Gazete kararı Erdoğan - Özel görüşmesinin tarihi belli oldu Türklere Schengen vizesi başvuruları kapatıldı mı? Erhan Usta ‘nezaketsiz olur’ deyip istifa etti