Transfer Haberleri: Fenerbahçe'de seçime günler kala Aziz Yıldırım transfer çalışmalarını hızlandırdı.
Başkan adayı Aziz Yıldırım, Vedat Muriqi ile prensipte anlaşmaya vardı. Yıldırım, başkanlık seçimini kazanmasının ardından Muriqi ile sözleşme imzalayacak.
Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak amacıyla başkanlığa aday olan Aziz Yıldırım, Vedat Muriqi ile anlaşmaya varmasının ardından yeni bir forveti transfer etmeye hazırlanıyor.

Serhou Guirassy Transferinde Sona Gelindi
Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, 28 yaşındaki Gineli golcü Serhou Guirassy ve menajerlik şirketiyle uzun süredir yürüttüğü görüşmelerde mutlu sona çok yaklaştı. Taraflar arasında prensip anlaşmasına varıldığı öne sürüldü.

Kapıyı 35 Milyon Euro'dan Açtılar
Alman devi Borussia Dortmund'un golcü oyuncusu için kapıyı 35 milyon Euro'dan açtığı belirtilirken, Fenerbahçe yönetiminin bu talebi olumlu karşılayacağı aktarıldı.
İstatistiklerle Guirassy
Borussia Dortmund formasıyla muazzam bir dönem geçiren Serhou Guirassy, toplamda 46 resmi maçta görev alarak 22 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.