Okan Buruk Bir Sonraki Hedefi Açıkladı

Galatasaray, Süper Lig'in bitimine bir hafta kala 2025-2026 sezonu şampiyonluğunu ilan etti. Üst üste 4. kez toplamda 26. Şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da teknik adam Okan Buruk beşinci şampiyonluğa dikkat çekti.

Süper Lig’in 2025-2026 sezonu şampiyonu Galatasaray oldu. Bitime bir hafta kalan 26. Şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk’tan saha içinde açıklamalarda bulundu.

“Seneye Beşinci Şampiyonluk”

Deneyimli teknik direktör Okan Buruk, üst üste dördüncü şampiyonluğun ardından gelecek sezona gözünü dikti. Buruk, “Bu sene Avrupa'da da önemli iş çıkardık. İnşallah seneye beşinci şampiyonluk diyelim.” dedi.

“Dört Sene Üst Üste Şampiyonluk Tarihimizde İkinci Kez”

Okan Buruk’un şampiyonlukla ilgili ilk sözleri şöyle:

“Dördüncü şampiyonluğumuz... Çok mücadele ettik, çok emek verdik. Bizi her daim destekleyen büyük taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bazen üzüyoruz onları ama genelde hep mutlu ettik. Dört sene üst üste şampiyonluk, Galatasaray tarihinde ikinci kez… Hedefimiz üste beşinci şampiyonluk. Bu dönem de bize destek veren çok önemli insanlar oldu. Hepsine teşekkür ediyorum. Ben buraya Galatasaray'a hizmet için geldim. Zorlu bir yılın ardında takımı devraldım. Dört sene üst üste şampiyonluk inanılmaz. Bu sene Avrupa'da da önemli iş çıkardık. İnşallah seneye beşinci  şampiyonluk diyelim.”

İLGİLİ HABERLER