CHP’de haftalardır süren mutlak butlan tartışmaları ve yeni parti iddiaları kulislerdeki yerini korurken, mahkeme kararıyla genel başkanlık sona eren Özgür Özel’in dikkat çeken bir açıklama geldi.
Nefes Gazetesi yazarı Aytunç Erkin, Özgür Özel’e yeni parti iddialarını sordu. Erkin'in aktardığına göre Özel, yeni bir siyasi oluşum konusunda henüz kesin karar alınmadığını söyledi.
“Her İhtimale Karşı Ön Hazırlıklar Tamamlandı”
Aytunç Erkin'in aktardığı bilgilere göre, Özgür Özel'e “Yeni kurulacak partinin genel başkanı siz olmayacak mısınız?” sorusu yöneltildi.
Erkin, Özel'in bu soruya, “Henüz parti kurmaya kesin karar vermedik. Her ihtimale karşı ön hazırlıklar tamamlandı ancak parti kurmaya kesin karar vermedik daha” yanıtını verdiğini ifade etti.