CHP'de Kriz: Kılıçdaroğlu ve Özel'den Çifte Bayramlaşma

CHP'de sular bir türlü durulmuyor. Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun 30 Mayıs Cumartesi günü başkentte iki farklı noktada ayrı ayrı bayramlaşma programı ilan etmesi restleşme olarak yorumlandı.

İstinaf mahkemesinin kararıyla CHP Genel Başkanı olarak tedbiren Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirilmesi nedeniyle CHP Grup Başkanı seçilen Özgür Özel'in, bayramlaşma programının detayları netleşti.

Bayramı Manisa’da ailesi ve partililerle geçirecek Özel, dün TBMM’den çıkarken partililerle bayramlaşma programının Meclis'te olmayacağını belirtmiş, “Halkla birlikte büyük bir bayramlaşma yapacağız.” ifadelerini kullanmıştı.

Özgür Özel Cumartesi Günü Ankara'da

Özgür Özel’in Kurban Bayramı’nın dördüncü günü 30 Mayıs Cumartesi günü Ankara’ya gelerek, CHP Ankara İl Başkanlığı önünden vatandaşlara otobüs üstünden sesleneceği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu'nun Bayramlaşma Töreni Genel Merkez'de Olacak

Aynı gün istinaf kararıyla CHP Genel Başkanı olarak tedbiren görevlendirilen Kemal Kılıçdaroğlu da CHP Genel Merkezi’ne gelerek burada bayramlaşma programı yapacak.

İLGİLİ HABERLER