Şeyma Subaşı '8 aylık hamileyim saklamaya çalıştım''! O fotoğraf çok eskilere götürdü

Sosyal medya gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Şeyma Subaşı gündeme damga vurdu.

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Sosyal medya gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Şeyma Subaşı gündeme damga vurdu. Sosyal medya hesabını oldukça sık kullanan ve takipçileriyle paylaşım yapmadan geçmeyen Şeyma Subaşı kızı Melisa Ilılcalı'yla keyifli anlarını paylaşırken hamile paylaşımı dikkat çekti. 

Kuaför sonrası kızı Melisa Ilıcalı ile ağaçtan mandalina toplayan Şeyma Subaşı'nın 8 aylık hamile olduğu o fotoğrafı gösterdi. Kızı Melisa Ilıcalı'nın elinde tuttuğu o fotoğraf hem Şeyma Subaşı'nı hem de gören takipçilerini maziye götürdü. 

EVLENİYOR!

Acun Ilıcalı ile evliliğini sonlandırmasının ardından aşkı Milyarder sevgilisi Meedo'da bulan Şeyma Subaşı şimdilerde evlilik hazırlığı yapıyor. Uzun süredir birliktelikleri olan Şeyma Subaşı ve Medo evlilik kararını bundan bir sene önce almış olsa da araya ayrılık mevsiminin girmesi ile birlikte kaldıkları yerden hazırlıklara devam ediyorlar.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından düğün davetiyesini paylaşan Şeyma Subaşı takipçilerine evlilik hazırlıklarını bu şekilde duyurdu. Yaptığı her paylaşımla sık konuşulan Şeyma Subaşı'nın davetiyesi takipçilerinden tam not alırken şimdi de 8 aylık hamile olduğu görüntüleri paylaştı. 

''ÇOK DEĞİŞMİŞSİN''

Acun Ilıcalı'yla ilişkisi olduğu dönemde Melisa Ilılcalı'yı 8 aylık hamile olduğu fotoğraflarını paylaşan Şeyma Subaşı'nın o fotoğraflarını görenler 'ne kadar çok değişmişsin'' yorumunda bulundu. Şimdilerde evlilik hazırlığında olan Şeyma Subaşı'nın aradaki zaman diliminin ardından yaşadığı değişim yeniden gündem oldu.

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı yeni paylaşımıyla yeniden konuşulmaya başlandı. Melisa Ilıcalı'yı hamile olduğu dönemleri paylaşarak '8 haftalık hamileydim ve saklamaya çalışıyordum'' notunu düşen Şeyma Subaşı çok konuşuldu. 

“Yürüyen Adam” Neşet Turan’a kamyon çarptı, öldü! Kamyonun çarpma anı dehşete düşürdü 1 Mayıs Taksim'de kutlanamayacak Türklere Schengen vizesi başvuruları kapatıldı mı? Erdoğan - Özel görüşmesinin tarihi belli oldu 1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray, İZBAN ve Başkentray Resmi Gazete kararı Erhan Usta ‘nezaketsiz olur’ deyip istifa etti