ÖTV matrah düzenlemesi indirimini kaçırmak istemeyen Türkiye Finans Bankası’na koşsun! Taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,99’a düştü! Üstelik vadeler uzun

Gelen ÖTV matrahı düzenlemesinin ardından fiyatları biraz daha düşmüş olan araçları satın almak için krediye ihtiyaç duyan vatandaşlara Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan bir çağrı geldi.

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Son zamanlarda artan otomobil fiyatları nedeniyle yeni bir düzenleme gerçekleştirmek zorunda kalan Hazine ve Maliye Bakanlığı, 24 Kasım 2022 tarihi Resmi Gazete’de yayımladığı üzere, Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrah düzenlemesine gitti. Bu düzenlemenin ardından özellikle de 595 bin TL’nin altında olan araçlarda yaklaşık 20 bin TL ile 50 bin TL arasında bir fiyat indirimi beklenirken; vatandaşlar da yıl sonu indirimlerini kaçırmamak için yönünü taşıt kredilerine döndü.

Avantajlı hizmetleri gibi kredi kullanımlarında da oldukça avantajlı faiz oranları sunan bankalardan biri olan Türkiye Finans Katılım Bankası, bu kez taşıt kredisi kullanacak olan vatandaşlara özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında taşıt kredisi faiz oranlarını düşüren Türkiye Finans Katılım Bankası, aynı zamanda taşıt kredisinin avantajlarını da artırdı. Türkiye Finans Katılım Bankası’nın güncel taşıt kredisi kullanım şartları da ortaya çıktı.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDA ÖDEME ERTELEME DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

Taşıt kredisi kullanacak olan vatandaşlara hem sıfır hem de ikinci el taşıtlarda finansman desteği sağlayan Türkiye Finans Katılım Bankası, geri ödeme seçeneklerini artırdı. Kişiye özel ödeme planları sunmasıyla bir avantaj yaratan Türkiye Finans Katılım Bankası, aynı zamanda ödemelerde üç ay erteleme dönemini de kasım ayı itibariyle başladı.

Şimdi çekilen kredinin ilk taksitini 2023 yılında almaya başlayan Türkiye Finans Katılım Bankası, üç ayrı kredi paketi sunmaya başladı. Bu kapsamda ‘Motosiklet Finansmanı’ desteği sunan Türkiye Finans Katılım Bankası, aynı zamanda ‘Taksitli Ticari Taşıt Finansmanı’ ve ‘Ticari Hat / Ticari Plaka Finansmanı’ da sunacağını duyurdu.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDA TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI GERİLEDİ.

Sıfır kilometre araçlarda fatura değeri, 2 el araçlarda kasko değeri baz alınacak şekilde 400.000 TL'ye kadar araçlar için maksimum vade süresini 48 ay olarak belirlemiş olan Türkiye Finans Katılım Bankası, 400.000 TL ile 800.000 TL arası araçlar için maksimum vade süresini 36 ay; ​800.000 TL ile 1.200.000 TL arası araçlar için maksimum vade süresini 24 ay; 1.200.000 TL ile 2.000.000 TL arasında araçlar için maksimum vade süresini ise 12 ay olarak ilan etti. Öte yandan Türkiye Finans Katılım Bankası, yeni faiz oranlarını da duyurdu.

Alınacak aracın rehini, gayrimenkul ipoteği ve nakit bloke teminatı gibi seçenekler ile taşıt kredisi kullanımı sağlayan Türkiye Finans Katılım Bankası, taşıt kredisi faiz oranlarında indirime de gitti. Kasım ayı itibariyle sigortalı taşıt kredilerini yüzde 1,99 faizden sağlayan Türkiye Finans Katılım Bankası, sigortası taşıt kredilerini ise yüzde 2,05 faizden sağlamaya başladı.

“Yürüyen Adam” Neşet Turan’a kamyon çarptı, öldü! Kamyonun çarpma anı dehşete düşürdü 1 Mayıs Taksim'de kutlanamayacak Türklere Schengen vizesi başvuruları kapatıldı mı? 1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray, İZBAN ve Başkentray Resmi Gazete kararı Erdoğan - Özel görüşmesinin tarihi belli oldu Erhan Usta ‘nezaketsiz olur’ deyip istifa etti