Otel rezervasyonları, otobüs veya uçak bileti alacaklar kampanyayı kaçırmayın! Ziraat, ek taksit kozunu kullandı! Tüm alışverişlere artı 3 taksit verilecek!

Müşterilerine özel avantajlar sağlayan bankalardan biri olan Ziraat Bankası’ndan yeni bir iş birliği daha geldi. Otel rezervasyonlarıyla otobüs ve uçak biletleri alımlarını kampanaya sokan Ziraat Bankası, artı taksit müjdesi verdi.

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Gerçekleştirdiği kampanyalar ile dikkat çeken ve her ay kampanyaları arasına yenilerini ekleyen bankalardan biri olan Ziraat Bankası, kasım ayı kampanyalarını da müşterileri için duyurdu. Bu kampanyalardan özellikle biriyle daha çok dikkat çeker hale gelmiş olan Ziraat Bankası, kasım ayı boyunca devam edecek olan kampanyası kapsamında hem otel rezervasyonu işlemlerine hem de otobüs ve uçak bileti alışverişlerine ek taksitler sunmaya başladı.

Gerçekleştirdiği iş birlikleri arasına müşterilerinin daha avantajlı bir şekilde alışveriş yapabilmesi için eylül ayında yeni bir iş birliği de eklemiş olan Ziraat Bankası, OBilet isimli otel ve yolculuk rezervasyon sitesi ile gerçekleştirdiği paydaşlığı kasım ayına kadar uzattı. Öte yandan kampanyasının detaylarını kamuoyu ile paylaşan Ziraat Bankası, aynı zamanda kampanyasının son geçerlilik tarihini de açıkladı.

OBİLET İLE ZİRAAT BANKASI İŞ BİRLİĞİ ARTI 3 TAKSİT KAZANDIRIYOR

1 Eylül 2022 tarihi itibariyle iş birliğine gittiği OBilet sitesi ile iş birliğini sürdürdüğünü duyuran Ziraat Bankası, 20 Kasım 2022 tarihine kadar yapılacak otel rezervasyonlarında ve otobüs ile uçak bileti alımlarında vade farksız 3 taksit fırsatı sunduğunu açıkladı. Bu kampanya kampanyaya katılım koşullarını açıklayan Ziraat Bankası, kampanyanın son günü olan 20 Kasım’ın saat 23.59’una kadar kampanyadan yararlanılabileceğini bildirdi.

Otobüs, uçak biletlerinde ve otel rezervasyonlarında 3 taksit ile yapılan ödemelerde vade farkı alınmayacağının altını çizen Ziraat Bankası, kampanyası için herhangi bir limit bulunmadığını vurguladı. Bu kapsamda sadece kampanya şartları belirlemiş olan Ziraat Bankası, bu şartları da kamuoyu ile paylaştı.

ZİRAAT BANKASI, KAMPANYASINDAKİ SINIRLARI KALDIRDI

Diğer bankaların aksine kampanyasına herhangi bir sınır getirmemiş olan Ziraat Bankası, kampanyası kapsamında yalnızca ödemelerin Bankkart ile Bankkart Pos’undan yapılması gerektiğini bildirdi. Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahiplerinin kampanyadan yararlanamayacağını duyuran Ziraat Bankası, müşterilerine taksit sayısının toplamının ilgili sektör için yasal düzenlemeler ile belirlenen taksit sayısını aşmayacağını hatırlattı.

Kampanyanın Masterpass ile yapılan ödemelerde geçerli olmadığına ilişkin de bir hükmü kampanya duyurusuna ekleyen Ziraat Bankası, aynı zamanda Metro Turizm ve BBBus otobüs firmaları ile feribot bileti satın alım işlemlerinde ek taksitten yararlanılamayacağını belirtti. Taksitlenmenin ödeme sayfasında kart bilgilerini girdikten sonra sunulacağını belirten Ziraat Bankası, herhangi bir katılıma gerek olmaksızın 3 taksit ile ödemeyi seçmenin yeterli olacağını ifade etti.

“Yürüyen Adam” Neşet Turan’a kamyon çarptı, öldü! Kamyonun çarpma anı dehşete düşürdü 1 Mayıs Taksim'de kutlanamayacak Türklere Schengen vizesi başvuruları kapatıldı mı? 1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray, İZBAN ve Başkentray Resmi Gazete kararı Erdoğan - Özel görüşmesinin tarihi belli oldu Erhan Usta ‘nezaketsiz olur’ deyip istifa etti