Milli voleybolcu Hande Baladın gönlünü futbolcu Aytaç Kara’ya kaptırdı mı? O fotoğraf olay yarattı!

Eczacıbaşı forması giyen milli voleybolcu Hande Baladın’ın, Fatih Terim döneminde Galatasaray kadrosunda bulunan Aytaç Kara ile aşk yaşadığı iddiaları gündeme geldi. Baladın ve Kara’nın yan yana fotoğrafları kısa sürede sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi.

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Başarılarıyla, yetenekleriyle ve güzelliğiyle gündeme gelen milli voleybolcu Hande Baladın’ın ismi şimdilerde aşk iddialarında anılıyor. 190 cm boyundaki başarılı voleybolcu, son olarak 2018-2019 arasında Galatasaray’da kiralık olarak forma giyip, 2019’da Eczacıbaşı’na transfer olmuştu. 2011 yılından bu yana milli takım forması giyen Baladın, 2019 yılından bu yana Eczacıbaşı formasıyla kariyerini sürdürüyor. Ünlü voleybolcunun, Fatih Terim döneminde Galatasaray kadrosunda yer alan orta saha oyuncusu Aytaç Kara ile aşk yaşadığı iddiaları gündeme geldi. İkilinin yan yana fotoğrafları sosyal medyada hızla yayıldı.

HANDE BALADIN İLE AYTAÇ KARA AŞK MI YAŞIYOR?

Aytaç Kara, futbola 2003 yılında Altay altyapısında başladı ve daha sonra birçok kulübün formasını giydi. 2012 yılına kadar Altay'da oynayan Kara, daha sonra Eskişehirspor, Trabzonspor, Yeni Malatyaspor, Bursaspor, Kasımpaşa, Galatasaray ve Göztepe formalarını giydi. Şimdilerde Galatasaray'ın kiralık oyuncusu olarak İzmir ekibi Göztepe’nin formasını giyen Aytaç Kaya’nın adı, milli voleybolcu Hande Baladın ile anılmaya başladı. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Aytaç Kaya ile 24 yaşındaki smaçör voleybolcu Hande Baladın’ın aşk yaşadığı iddiaları sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer alıyor.

ADI SEMİH SAY İLE ANILMIŞTI

Akşam’ın aktardığı habere göre milli voleybolcu Hande Baladın ile Anadolu Efes altyapısından yetişen basketbolcu Semih Say’ın ismi geçtiğimiz haftalarda aşk iddialarında anılmıştı. Hande Baladın’ın ismi bu kez de orta saha futbolcusu Aytaç Kara ile aşk iddialarında anıldı. Voleybol severlerin yakından takip ettiği ve sevdiği isimler arasında yer alan 24 yaşındaki Hande Baladın ile Aytaç Kara’nın aşk iddiaları sosyal medya gündeminde bomba etkisi yarattı.

YAN YANA FOTOĞRAFLARI OLAY OLDU

Hande Baladın ile Aytaç Kara’nın yan yana fotoğrafları sosyal medyada hızla yayıldı. İkilinin, milli voleybolcular olan Özge Nur Çebi ve Kübra Akman ile birlikte bir mekanda eğlenirken çekilmiş olan fotoğrafları, kısa sürede aşk iddialarını tetikledi. İddialar sonrasında ikiliden konuya ilişkin bir açıklama gelip gelmeyeceği merak ediliyor.

“Yürüyen Adam” Neşet Turan’a kamyon çarptı, öldü! Kamyonun çarpma anı dehşete düşürdü 1 Mayıs Taksim'de kutlanamayacak Türklere Schengen vizesi başvuruları kapatıldı mı? Erdoğan - Özel görüşmesinin tarihi belli oldu 1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray, İZBAN ve Başkentray Resmi Gazete kararı Erhan Usta ‘nezaketsiz olur’ deyip istifa etti