Hanife Ataseven 17 Ekim tarihinde bir aydır haber alamadığı kızı Selma Ataseven’i bulmak için atv'de ekrana gelen Esra Erol programına katılarak yardım istedi. Esra Erol kayıp Selma’yı kısa süre içerisinde Sakarya’da M. K. isimli şahsın evinde buldu. M.’nin evinde yalnızca Selma değildi, T. Ö. isimli şüpheli şahıs da bulunuyordu.
İlişkiler Yumağı Çözüldü
Esra Erol’da programına katılan T.Ö. hakkında onlarca ihbar geldi. Hatta M.’nin evinde yaşayan T. Özdemir’in kendi öz çocukları da babalarıyla asla görüşmediklerini ve onu istemediklerini bildirdi. Gelen ihbarlar T. Özdemir’in evinde yaşadığı M. Kocabey, M.’nin 18 yaşındaki kızı E.M ve Hanife Hanım’ın Esra Erol’un bulduğu kızı Selma’nın aynı evde uygunsuz bir şekilde yaşadığı yönündeydi. 18 yaşındaki genç kız, yanlarında yaşayan 51 yaşındaki T. Özdemir’in kendisine takıntılı olduğunu, yanından ayrılmadığını, elleriyle beslediğini ve ona “aşkım” diye hitap ettiğini Esra Erol’da canlı yayınında itiraf etti.

Esra Erol’un Programı İhbar Kabul Edildi
Eyüpsultan Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliğince 18 yaşındaki E.M. isimli şahsın beyanı alınması ve şikayeti üzere adli süreç başlamış olup, hakkında suç duyurusunda bulunulan T. Özdemir isimli şahıs “cinsel saldırı” suçundan, M. Kocabey ise tanık olarak Gaziosmanpaşa Başsavcılığı talimatıyla Eyüpsultan Asayiş Büro Amirliği Ekipleri tarafından ifadeleri alınmak üzere Eyüpsultan Aileiçi Büro Amirliği’ne sevk edildi.