Liglerin başlamasına sayılı günler kala maçların yayınlanacağı platformlar da belli oldu!

Liglerin başlamasına az bir zaman kala, Türkiye’de ve Avrupa’da liglerin yayınlanacağı platformların hangileri olacağı merakla bekleniyordu. Süper Lig de dahil olmak üzere, liglerin Türkiye ve Avrupa’da hangi platformlarda yayınlanacağı artık kesinleşti.

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Uzun bir süredir futbol severler, Türkiye’de ve Avrupa’da liglerin hangi platformlarda yayınlanacağını merakla bekliyordu. Özellikle 2021-22 sezonunun sona ermesinden sonra Türkiye’de yayıncı kuruluş ihalelerinde yaşanan gelişmelerle, bu merak tavan yapmıştı. Birçok futbol sever, yayın haklarının TRT’ye geçeceği iddiaları ile heyecanlanırken, ihaleler sonuçlandı ve beklenen gerçekleşmedi. Türkiye’de yayın haklarının Digiturk beIN MEDA GROUP’ta olacağı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Bununla birlikte Türkiye ve Avrupa’da liglerin yayınlanacağı platformlar da kesinleşti. Futbol severler, en az bir sezon boyunca müsabakaları bu platformlar üzerinden izleyebilecek…

Yayın Haklarının Sahibi Belli Oldu

Tüm dünyada futbol severler liglerin başlaması için artık gün saymaya başladı. Liglerin başlamasına az bir zaman kala, maçların hangi platformlarda yayınlanacağı da merak konusuydu. Türkiye liginin yanı sıra Avrupa maçlarının ve Avrupa Kupalarının hangi platformlarda yayınlanacağı kesinlik kazandı. Yeni göreve gelen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig ve 1. Lig yayın haklarının, 2 yıllığına daha Digiturk beIN MEDIA GROUP’ta olacağını duyurmuştu. Bu duyuru ile birlikte yeni sezon öncesi izleyicilerin maçları hangi platformlar üzerinden izleyebilecekleri de belli oldu. Süper Lig karşılaşmaları yine beIN SPORTS ekranlarından izlenebilecek. Peki Avrupa Ligleri ve Avrupa Kupa maçları nereden izlenebilecek?

Hangi Ligler Hangi Kanalda?

Türkiye’de Süper Lig yayın hakları 2 yıl daha beIN Sports’ta olacak ve en az bir sezon daha izleyiciler maçları bu platform üzerinden izleyebilecek. Öte yandan UEFA turnuvaları da yine geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu EXXEN dijital platformu üzerinden izlenebilecek. Öte yandan İngiltere Premier League maçları beIN Sports ekranlarında, İspanya La Liga maçları S Sport ekranlarında, Almanya Bundesliga maçları beIN SPORTS ve Tivibu Spor ekranlarında, İtalya Serie A maçları S Sport ekranlarında ve Fransa Ligue 1 maçları da beIN SPORTS ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

“Yürüyen Adam” Neşet Turan’a kamyon çarptı, öldü! Kamyonun çarpma anı dehşete düşürdü 1 Mayıs Taksim'de kutlanamayacak Türklere Schengen vizesi başvuruları kapatıldı mı? Erdoğan - Özel görüşmesinin tarihi belli oldu 1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray, İZBAN ve Başkentray Resmi Gazete kararı Erhan Usta ‘nezaketsiz olur’ deyip istifa etti