Kamu bankasından Mercedes marka satılık araç ilanları! 2012 model Sprinter 1 milyon 200 bin TL'den satışta!

Kamu bankalarımızın önde gelenlerinden olan Vakıfbank, pek çok faktör çerçevesinde zamlanan araç fiyatlarına savaş açtı. İkinci el araç piyasasında yaşanan fırsatçılığı önlemek isteyen banka, bu kapsamda uygun fiyatlı iki yeni ihale düzenlediğini duyurdu. İşte Vakıfbank’ın satışa sunmuş olduğu ikinci el araçlara ilişkin ayrıntılar…

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Sıradan özelliklere sahip olan araç modellerinin dahi fahiş rakamlara ulaştığı şu günlerde lüks araç satışı duyurusu yayınlayan Vakıfbank, iki adet Mercedes model araç için ihale düzenlediğini bildirerek ayrıntıları paylaştı.

VAKIFBANK’TAN LÜKS ARAÇ SATIŞ HİZMETİ!

Son dönemlerde geliştirmiş olduğu ödeme ertelemeli, uzun vadeli finansman hizmetleri sayesinde tüketicilerin dikkatlerini çekmeyi başaran ve bu sayede de müşteri sayısını giderek arttıran kamu bankası Vakıfbank, bütçeleri ferahlatan yeni hizmetlerini duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda aralık ayından bu yana giderek daha da zamlanana araç fiyatlarına resmen tavır alan kamu bankası, yasal bir ihale platformu ile anlaştığını ve söz konusu platform üzerinden ikinci el araç satışı yapacağını bildirdi.

Vakıfbank tarafından bildirilmiş olan uygun fiyatlı araç satışı, kısa süre içerisinde hem tüketicilerin hem de yatırımcıların dikkatlerini çekmeyi başardı. Banka, Intengo platformu ile anlaşmaya vardığını belirterek, tüketicilerin ve yatırımcıların meraklarını ortadan kaldıracak olan iki yeni ihaleye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

VAKIFBANK’TAN 2012 MODEL SATILIK MERCEDES İLANI!

Vakıfbank tarafından duyurulmuş olan ilk ihalenin içeriği belli oldu. Söz konusu yeni ihalesi kapsamında Ankara ilinin Çubuk ilçesinde bulunan Mercedes aracı satışa çıkardığını duyuran kamu bankası, aracın özelliklerini ve ihalenin ayrıntılarını paylaştı.

Yeni ihalesi kapsamında 2012 model Mercedes Sprinter aracı fiyat teklifine açtığını bildiren Vakıfbank, Intengo üzerinden düzenlenen ihalenin başlangıç fiyatını 1 milyon 200 bin TL olarak açıkladı. Banka, dizel motora manuel vitese sahip olan aracın ihalesine katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedelini ise 60 bin TL olarak bildirdi.

VAKIFBANK’TAN 2011 MODEL SATILIK MERCEDES İLANI!

Vakıfbank, Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında da Mercedes model bir aracı satışa çıkardığını bildirdi. Bu kez 2011 model S350 aracı satışa çıkardığını belirten kamu bankası, araca ve ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Vakıfbank ihalesi kapsamında satışa sunulan Mercedes aracın siyah ve seda olduğu öğrenildi. Başlangıç bedeli 1 milyon 950 bin TL olarak belirlenmiş olan ihalenin teminat bedeli, 97 bin 500 TL olarak açıklandı.

“Yürüyen Adam” Neşet Turan’a kamyon çarptı, öldü! Kamyonun çarpma anı dehşete düşürdü 1 Mayıs Taksim'de kutlanamayacak Türklere Schengen vizesi başvuruları kapatıldı mı? Erdoğan - Özel görüşmesinin tarihi belli oldu 1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray, İZBAN ve Başkentray Resmi Gazete kararı Erhan Usta ‘nezaketsiz olur’ deyip istifa etti