İstiklal saldırısında hayatını kaybeden anne kız o oyuncunun eski eşi ve kızı çıktı! Yürek yakan paylaşım

Dün akşam saatlerinde Taksim, İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen hain terör saldırısında hayatını kaybeden anne ve kız, ünlü oyuncunun eşi ve kızı çıktı. Oyuncunun yürek yakan paylaşımı görenleri üzdü.

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

PKK/PYD ve YPG tarafından dün İstanbul Taksim'de İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen hain terör saldırısında 6 kişi hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybeden vatandaşlar yurdun her yanında anılırken gelen son bir bilgi ile saldırı sonucunda hayatını kaybeden anne ve kız ünlü oyuncunun eşi ve kızı çıktı.

Terör örgütlerince İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen bombalı hain saldırı sonucunda 6 kişi hayatını kaybederken 81 kişi de yaralanmıştı. Taksim'den gelen bu acı haber tüm Türkiye'yi derinden sarsarken bir paylaşım yürekleri yaktı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Diriliş Ertuğrul gibi yapımlarda rol alan Nurettin Uçar'ın 15 yaşındaki kızı Yağmur Uçar, dün yapılan saldırıda hayatını kaybetti. Öte yandan Yağmur Uçar'ın annesi Arzu Özsoy da saldırıda hayatını kaybetti.

Nurettin Uçar kızının vefat haberini şu sözlerle duyurdu;

"Kabrin NUR mekanın cennet olsun datlu kızım. Taksim'deki hain saldırıda hayatını kaybeden kızım Yağmur, annesi ile birlikte İkindi Namazına müteakip Şirinevler Ulu Camii'de."

Öte yandan Yağmur Uçar ve annesi için dede Mehmet Özsoy, Bakırköy'de yaşamakta oldukları evin önünde cenazeye gelenlerin taziyelerini kabul etti. Mehmet Özsoy teröre lanet okudu. Özsoy'un açıklamaları; "Kızım öğretmen olduğu için tatil zamanında gezmek için kızıyla dışarı çıktı. Gezmeye gitmişlerdi ama denk geldi işte. İkisi yalnız gitmişti. 'Gezmeye gideceğiz' dediler ama oraya gideceklerini söylemediler. Tatil olduğu zaman sık sık dışarı çıkarlardı, müze gezerlerdi. Torunum lise 2. sınıf öğrencisiydi, kızım özel bir okulda öğretmendi. Yapacak bir şey yok, gitti. Kayboldu gitti benim kızım. Ne söyleyebilirim? Allah belalarını versin. Söyleyecek bir şey yok, yakalanmış sadece lanet okuyorum" şeklinde oldu.

Hain terör saldırısında hayatını kaybeden anne ve kızın gelen bu haberi yürekleri burktu.

“Yürüyen Adam” Neşet Turan’a kamyon çarptı, öldü! Kamyonun çarpma anı dehşete düşürdü 1 Mayıs Taksim'de kutlanamayacak Türklere Schengen vizesi başvuruları kapatıldı mı? Erdoğan - Özel görüşmesinin tarihi belli oldu 1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray, İZBAN ve Başkentray Resmi Gazete kararı Erhan Usta ‘nezaketsiz olur’ deyip istifa etti