Horoz Lojistik Kargo Takibi Nasıl Yapılır?

Horoz Lojistik kargo takibi nasıl yapılır, yazımızı hazırladık. Sizler de Horoz Lojistik kargo takibi yapmak için yazımızı inceleyebilir; Horoz Lojistik kargo hizmetlerinden sorunsuz, rahat, güvenli şekilde faydalanabilirsiniz.

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Horoz Lojistik kargo takibi yapma işlemleri son iki aylık gönderimlere dair sorgulamalar için geçerlidir. Gönderi takibi ekranına ulaşarak 14 karakterli horoz takip numarası, sipariş sırasında verdiğiniz cep telefonuna gönderilen SMS değeri alır. Horoz takip numara kutucuğuna bu bilgiyi girdikten sonra yanında bulunan güvenlik kodunu ilgili kutucuğa yazarak horoz butonuna tıklayabilirsiniz.  Diğeri ise sipariş verdiğiniz firmanın size verdiği müşteri sipariş numara üzerinden yapacağınız sorgulama hizmetidir. Gönderi numarasını girdikten sonra alıcının adını da girerek alıcı kutusunda sadece isim soy isim ya da her ikisini de birlikte girmeye dikkat etmelisiniz. Alıcının adı Ayşe teyze ise alıcı kutucuğuna 1, Ayşe 2, teyze ya da 3. seçenek olarak Ayşe teyzeyi birlikte girmeniz gerekir. Yanda yer alan güvenlik kodunu ilgili kutuya yazarak sorgu butonuna tıklayabilir; paketinizi son hareketini ekranda görüntüleyebilirsiniz. Horoz Lojistik kargo takibi yapma aşamasında Horoz Kargo yurtiçi gönderilerini takibi yapabileceğiniz diğer kanal ise horoz müşteri hizmetleridir. 0850 202 33 50 numaralı telefondan firmalarla iletişime geçerek kargo takibi hakkında bilgi alabilirsiniz.

Horoz Kargo Kimdir? 

Horoz Kargo yurt dışına gerçekleştirdiği taşımacılık hizmetlerini Horoz Bollore markası adına yürütür. Horoz bollore yurtdışı kargo takip butonuna tıklayarak açılan sayfanın sayısı köşesinde yer alan gönderi takip butonuna basın. Buraya tıkladığınızda aşağıda pencere açılarak yükünüzü teslim ederken size verilen evrak takip kod ve firma adını girdikten sonra göster butonuna tuşyın. Sonuç ekranında kargonuzun anlık durumuna dair tüm detaylara ulaşabilir; harita üzerinden işaretlenmiş şekilde yükünüzün durumunu kontrol edebilirsiniz. Horoz Bollore güvenlik doğrulaması için sizden birkaç önergeyi takip etmenizi isteyecektir. Güvenlik doğrulaması sürecinde sizden istenen tüm bilgileri doğru, eksiksiz şekilde işaretlemeniz gerekir.

Horoz Kargo Teslimat Süresi 

Horoz Kargo teslimat süresi için müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek kargonuzun teslimat süresi hakkında bilgi alabilirsiniz. Horoz Kargo yurt içinde ve yurt dışında taşımacılık gümrük ve depolama hizmeti verir. Ayrıca Horoz Kargo teslimat süresini kargonuzu teslim ederken şube yetkilisi ile iletişime geçerek ondan bilgi alabilirsiniz. Horoz Lojistik kargo takibi yapma oldukça rahat, pratik olup Horoz Kargo hizmetinin her birinin kendine özel kural, imkân ve yasal mevzuat esası bulunmaktadır.

Liç yığının sorumluluğunu iki bakanlık da üstlenmedi Temel Karamollaoğlu, İsmail Haniye ile İstanbul'da görüştü LPG'ye indirim var! Akaryakıt güncel fiyatları: İstanbul, Ankara benzin ve motorin fiyatları Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu Erdoğan'dan Özel'e seçim tebriği! CHP'ye gidecek Düzenleme içeren maden kanunu teklifi kabul edildi