Hollywood yıldızlarının kazançları dudak uçuklattı! Tom Cruise 100 milyon dolarlık kazancı ile zirvede!

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının kazançları, Variety dergisi tarafından açıklandı. Listede yer alan fiyatları görenler, gözlerine inanamadı. İşte dünyaca ünlü Variety dergisi tarafından ortaya konan kazançlara ilişkin ayrıntılar…

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Tüm dünya tarafından yakından takip edilen Hollywood camiası, bu kez filmleri ile değil oyuncularının kazançları ile gündeme geldi. Dünyaca ünlü Variety isimli dergi, 2022 yılının en çok kazanç sağlayan isimlerini açıkladı.

Hollywood yıldızlarından oluşan kazanç listesinde yüksek kazançları ile listenin ilk 10’una girmeyi başarmış olan isimler yer alırken, 6 aylık süreçte kazanılan paralar şaşkınlık yarattı.

Hollywood’un En Çok Kazananları Belli Oldu!

Dünyaca ünlü Variety dergisi, her dönemde olduğu gibi yeni dönemde de Hollywood yıldızlarına ilişkin önemli haberler vermeye devam ediyor. Bu kapsamda bir yeni haber daha yayınlayan Variety, Hollywood yıldızlarının 2022 kazançlarını açıkladı. Variety dergisi tarafından yayınlanan listede birçok ünlü yıldız göze çarparken, listede yalnızca iki kadın oyuncunun olması, sektörde cinsiyet eşitsizliğinin olduğunu resmen kanıtlamış oldu.

Tom Cruise Zirveyi Bırakmadı!

Dünyaca ünlü Variety dergisi tarafından yayınlanmış olan “2022 yılının en çok kazananları” listesinde, zirveye Tom Cruise yerleşti. Dünya genelinde büyük bir popülerliğe sahip olan usta Hollywood oyuncusunun 2022 yılı kazancı, resmen dudak uçuklattı.

“Top Gun: Maverick” isimli filme ile listeye giriş yapan Tom Cruise’un, 2022 kazancı 100 milyon dolar olarak kayıtlara geçti.

Variety’nin Listesi Dudak Uçuklattı!

Dünyaca ünlü Variety dergisi tarafından yayınlanmış olan 2022 kazanç listesi şu şekilde:

  •          Tom Cruise: 100 milyon dolar
  •          Will Smith: 35 milyon dolar
  •          Leonardo Di Caprio ve Brad Pitt: 30 milyon dolar
  •          Dwayne Johnson: 22,5 milyon dolar
  •          Will Ferrell, Chris Hemsworth, Vin Diesel, Tom Hardy, Joaquin Phoenix, Ryan Reynolds ve Denzel Washington: 20 milyon dolar
  •          Jason Momoa ve Eddie Murphy: 15 milyon dolar
  •          Chris Pine: 13 milyon dolar
  •          Steve Carell, Ryan Gosling ve Margot Robbie: 12,5 milyon dolar
  •          Millie Bobby Brown: 10 milyon dolar
  •          Timothée Chalamet: 9 milyon dolar
“Yürüyen Adam” Neşet Turan’a kamyon çarptı, öldü! Kamyonun çarpma anı dehşete düşürdü Erdoğan - Özel görüşmesinin tarihi belli oldu 1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray, İZBAN ve Başkentray Resmi Gazete kararı Türklere Schengen vizesi başvuruları kapatıldı mı? Erhan Usta ‘nezaketsiz olur’ deyip istifa etti Müge Anlı‘da enteresan olay! ‘Farah Zeynep sevgilim’ diye sokak sokak geziyor