Halkbank ve Burgan Bank İzmir'de satılık dükkan ilanları yayınladı! Torbalı'da 300 bin TL, Buca'da 330 bin TL ödeyen...

Kamu banklarından Halkbank ile özel bankalardan Burgan Bank, İzmir il sınırları içerisinde uygun fiyatlı dükkan arayışı içerisinde olan tüketiciler için üç yeni ihale düzenlediğini duyurdu. Bankalar ilgili ihalelerine ve icralık gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Halkbank ve Burgan Bank ellerinde bulunan icralık gayrimenkuller için yeni ihaleler düzenlediklerini duyurdu. İki banka ilgili ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

HALKBANK’TAN İZMİR BUCA’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Halkbank Halkbank Gayrimenkul platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Platform üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında İzmir ilinin Buca ilçesinde bulunan icralık bir dükkanı satışa çıkardığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank tarafından satışa çıkarılmış olan dükkanın kullanım alanı 61 metrekare olarak açıklandı. Banka dükkan için verilebilecek olan minimum fiyat teklifinin 330 bin TL, fiyat teklifi sunabilmek için yatırılması gereken teminat bedelinin ise 9 bin 900 TL olduğunu bildirdi.

HALKBANK’TAN İZMİR ÖDEMİŞ’TE SATILIK DÜKKAN İLANI!

Halkbank yönetimi kendi elinde bulunan Halkbank Gayrimenkul platformu üzerinden ikinci bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında da icralık bir dükkanı satışa çıkardığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank Halkbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan icralık dükkanın, İzmir ilinin Ödemiş ilçesinde bulunduğunu belirtti. Dükkanın toplam kullanım alanının 213 metrekare olduğunu açıklayan kamu bankası, ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 1 milyon 872 bin TL olduğunu bildirdi. İhaleye katılabilmek için Ödemiş şubesine yatırılması gereken teminat bedeli ise 56 bin 160 TL olarak açıklandı.

BURGAN BANK’TAN İZMİR TORBALI’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Burgan Bank da tıpkı Halkbank gibi uygun fiyatlı icralık gayrimenkul satışına başladığını duyurdu. Duyurusunu yeni ihalesi ile destekleyen banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Gelişimini sürdüren özel bankalardan olan Burgan Bank anlaşmada olduğu yasal e- ihale platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunan bir icralık dükkanı satışa çıkartan banka, ilgili dükkanın toplam kullanım alanını 52 metrekare olarak açıkladı. Dükkanın ısınma tipinin soba olduğunu belirten banka, ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 300 bin TL olduğunu bildirdi. Banka ilgili ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken ihale katılım bedelini ise 15 bin 104 TL olarak duyurdu.

“Yürüyen Adam” Neşet Turan’a kamyon çarptı, öldü! Kamyonun çarpma anı dehşete düşürdü 1 Mayıs Taksim'de kutlanamayacak 1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray, İZBAN ve Başkentray Resmi Gazete kararı Erdoğan - Özel görüşmesinin tarihi belli oldu Türklere Schengen vizesi başvuruları kapatıldı mı? Erhan Usta ‘nezaketsiz olur’ deyip istifa etti