Halit Ergenç’e yeni dizisinde sürpriz bir isim eşlik ediyor! Daha önce de birlikte rol aldığı…

Disney Plus platformunun yeni projesi Nomen merakla bekleniyor. Ünlü oyuncu Halit Ergenç’in başrolünde yer aldığı dizide, Ergenç’in Muhteşem Yüzyıl dizisinden rol arkadaşı da projede yer alıyor.

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Haziran ayında Türkiye’ye açılan dijital içerik platformu Disney Plus, Türkiye’de izleyicilere sunmaya hazırlandığı diziler için çalışmalarını büyük bir titizlikle yürütmeye devam ediyor. Şimdilerde “Nomen” dizisi için hazırlıklarını sürdüren platform, bu kapsamda Türkiye’den birçok yıldız isimle de anlaşma sağladı. Platformun Nomen dizisinde yeniden izleyici karşısına çıkacak olan Halit Ergenç’in sevenleri de bu yeni proje için heyecanlı bekleyişini sürdürüyor. Başarılı oyuncu uzun bir aradan sonra ekranlara dönüş yapacak. Bilindiği üzere Halit Ergenç, son olarak 2020 yılında Babil dizisiyle ekranlarda boy göstermişti. Başarılı oyuncu, şimdilerde yeni projesinde, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki rol arkadaşıyla birlikte izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Halit Ergenç ve Eski Rol Arkadaşı Bir Arada

Halit Ergenç, Nomen dizisinde düşünceyi sese dönüştürebilen bir cihaz bularak teknoloji konusunda atılım yapmayı başaran bir mühendise hayat verecek. 8 bölüm sürecek olan Nomen dizisinde Halit Ergenç ile birlikte Serkan Altunorak da yer alacak. İkili, daha önce Muhteşem Yüzyıl dizisinde birlikte rol almıştı. Altınorak söz konusu dizide “Taşlıcalı Yahya” karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştı. Ünlü oyuncu her ne kadar Muhteşem Yüzyıl dizisinde uzun soluklu kalmamış olsa da canlandırdığı karakter hafızalara kazınmıştı. Öte yandan Halit Ergenç ise Muhteşem Yüzyıl dizisi ile hem Türkiye’nin her yerinde hem de yurtdışında birçok bölgede tanınan bir isim haline gelmişti.

Üçüncü Kez Birlikte Sete Çıkıyorlar

Serkan Altunorak, öte yandan daha önce yine Halit Ergenç’in başrolünde yer aldığı Vatanım Sensin dizisinde de konuk oyuncu olarak yer almıştı. Nomen dizisinde bir kez daha Halit Ergenç ile sete çıkacak olan ünlü oyuncunun buradaki performansı merakla bekleniyor. Her iki oyuncu da Türk televizyonlarının en çok ses getiren dizileri arasında yer alan yapımlarında yer almıştı. Özellikle Halit Ergenç, hala birçok kişi tarafından “Muhteşem Süleyman” karakteri ile anılıyor.

Bir diğer taraftan Serkan Altınorak, Nomen dizisinde Songül Öden ile de yeniden bir araya gelecek. İkili daha önce Netflix projesi olan “Uysallar” dizisinde birlikte sete çıkmıştı. Kadrosunda ayrıca Melis Sezen’in de yer aldığı Nomen dizisi büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor.

“Yürüyen Adam” Neşet Turan’a kamyon çarptı, öldü! Kamyonun çarpma anı dehşete düşürdü 1 Mayıs Taksim'de kutlanamayacak Türklere Schengen vizesi başvuruları kapatıldı mı? Erdoğan - Özel görüşmesinin tarihi belli oldu 1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray, İZBAN ve Başkentray Resmi Gazete kararı Erhan Usta ‘nezaketsiz olur’ deyip istifa etti