Rezan Epözdemir’den Yargıya İsyan: Bu Dosyadan Mahkum Olursam Hayatıma Son Veririm

Rüşvete aracılık davasında tutuklu bulunan avukat Rezan Epözdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada mahkum olması halinde intihar edeceğini belirterek kendisine kumpas kurulduğunu savundu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın iki ayrı soruşturması kapsamında 10 Ağustos'ta gözaltına alınan avukat Rezan Epözdemir, “rüşvete aracılık etmek” suçlamasıyla dört gün sonra tutuklanarak cezaevine konuldu.

Tutuklanmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Epözdemir, “Bu dosyadan mahkum olursam hayatıma son vereceğim.” diyerek dikkat çekici bir çıkışta bulundu.

“İtibarıma Suikast Düzenleniyor”

Epözdemir açıklamasında, sosyal medyada ve yalancı tanıklarla kendisine kumpas kurulduğunu, “20 yıllık hukuk mücadelesi ve itibarıma suikast düzenleniyor.” sözleriyle ifade etti.

“İddialara İtibar Etmeyiniz”

Üç çocuğu, eşi ve ailesinin bu süreçten olumsuz etkilendiğini vurgulayan Epözdemir, kamuoyuna “Hasmane tavırla üretilen, hayal ürünü iddialara itibar etmeyiniz.” çağrısında bulundu. 

Avukat Epözdemir, tutukluluğunun ve kendisine yöneltilen suçlamaların “bir zulme dönüştüğünü” savundu.

Rezan Epözdemir
Rezan Epözdemir

Rezan Epözdemir: Hayatıma Son Vereceğim

“Sosyal medya eliyle ve yalancı tanıkla bana bu kumpası kuranlar benim cezaevinde çürümem ve yaşayan bir ölüye dönmem için hasmane tavırlarla ve gayri etik bir şekilde sosyal medyada Can ve Ciner Holding soruşturmasıyla beni ilişkilendirmeye çalışıyorlar. Bu açıkça vicdansızlıktır. Hasmane tavırla aynı merkezden yönetilen ve menfaat karşılığında paylaşım yapan bu troller, benim 20 senelik hak ve hukuk mücadeleme ve itibarıma karşı suikast yapmaya çalışıyorlar. Benim üç çocuğum, eşim ve ailem var. Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın. Çocuklarım da bu yalan ve iftiralardan oldukça kötü etkileniyor. Biraz vicdanı olanların bu saygınlık suikastini sonlandıracağı umuduyla yazıyorum. Herkesten biraz vicdan ve merhamet rica ediyorum. Bu hukuka aykırı tutuklama ve beni haksızca hedef gösteren iftiralar artık bir zulme dönüşmüştür. Eğer bu dosyadan mahkum olursam hayatıma son vereceğim. Benim için hiç yaşamamak onursuzca yaşamaktan iyidir. Kamuoyundan ricam hasmane tavırlarla kaleme alınan hayal ürünü ve kötü niyetli iddialara lütfen saygınlık etmeyiniz. Selam ve sevgilerimle.”

İLGİLİ HABERLER