Özgür Özel’den ‘Anneler Günü’ Mesajı: Annesiyle Fotoğraf Paylaştı İmamoğlu Detayı Dikkat Çekti

Özgür Özel’den ‘Anneler Günü’ Mesajı: Annesiyle Fotoğraf Paylaştı İmamoğlu Detayı Dikkat Çekti
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel Anneler Günü mesajı yayınladı. Özel mesajında, annesi annesi Rukiye Şükran Özel ile fotoğrafına da yer verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Özgür Özel’in Annesiyle fotoğrafını paylaştı

CHP lideri Özgür Özel sosyal medya hesabından annesi Rukiye Şükran Özel ile fotoğrafını paylaştığı mesajında, Silivri Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu’nun annesi Havva İmamoğlu’na da vurgu yaptı.

Özel yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

“Bir çocuğun geleceği için direnen her anne, bu ülkenin kaderini değiştirir. Annelerin ağlamadığı, evlatlarının geleceğinden endişe duymadığı, güven ve huzur içinde yaşadığı bir ülkeyi birlikte inşa edebiliriz. Ekrem Başkanımızın özlem duyduğu Havva annemiz, cezaevindeki arkadaşlarımızın anneleri ve şehit annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.”

İLGİLİ HABERLER