Özgür Özel, Eyüpsultan Meydanı İçin Buluşma Çağrısı Yaptı: Filistin'in Yanındayız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın Eyüpsultan'da düzenlenecek Filistin mitingine tüm vatandaşları katılmaya çağırdı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yarın İstanbul Eyüpsultan'da Filistin mitingi düzenleyecek.

Genel Başkan Özgür Özel, tüm vatandaşları mitinge katılmaya davet etti. 

“Filistin’le Dayanışan Herkes Davetlimizdir”

CHP lideri Özel, mitinge ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Birileri Netanyahu'nun dostu Trump'ın randevu kuyruğunda bekleyedursun, biz cesaretle Filistin'in yanındayız! Yarın akşam saat 20.30’da, ellerimizde Türk bayrakları ve Filistin bayraklarıyla Eyüpsultan Meydanı’nda buluşuyoruz. Hangi siyasi görüşten olursa olsun Filistin’le dayanışan herkes davetlimizdir.” ifadesini kullandı. 

Mahmut Arıkan: Zulme Karşı Sesimizi Birlikte Yükselteceğiz

Özel'in davetine ilk yanıt Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan'dan geldi. Özel'in paylaşımını alıntılayan Arıkan şunları yazdı: 

“İşgale, soykırıma ve ablukaya karşı yarın Filistin’e Destek Mitingi’nde olacağız. Vicdanın, mazlumların ve insanlığın sesi olacağımız bu anlamlı buluşmaya; bizler de teşkilatlarımızla birlikte katılacak, zulme karşı sesimizi birlikte yükselteceğiz.” 

İLGİLİ HABERLER