Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ( kurulan “Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu”nun dünkü ilk toplantısının ardından partilerinin komisyon üyeleriyle bir araya geldi.
Toplantıya ilişkin ortak açıklama yapan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, komisyonun çalışma prensipleri, işleyişi ve takvimi üzerine kapsamlı istişarelerde bulunduklarını belirtti.
“her kesiminin talebinin sesi ve takipçisi olacağız”
Üç genel başkan, komisyon çalışmalarının düzenli olarak süreceğini vurgulayarak, “Yeni Yol Grubu olarak milletimizin her kesiminin hukuk, adalet ve demokrasi talebinin sesi ve takipçisi olacağız.” mesajını paylaştı.
DEVA, Gelecek ve Saadet Partilerimizin Genel Başkanları olarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kurulan “Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu”nun ilk toplantısının ardından bugün, değerli komisyon üyelerimizle bir araya geldik.
Toplantımızda, komisyonun çalışma… pic.twitter.com/IXu2224yAt— Ali Babacan (@alibabacan) August 6, 2025
Gelecek, Saadet, DEVA Partilerimizin Genel Başkanları olarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kurulan “Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu”nun ilk toplantısının ardından bugün, değerli komisyon üyelerimizle bir araya geldik.
Toplantımızda, komisyonun çalışma… pic.twitter.com/SC2e4GXccr— Ahmet Davutoğlu (@Ahmet_Davutoglu) August 6, 2025
Saadet, Gelecek, DEVA Partilerimizin Genel Başkanları olarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kurulan “Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu”nun ilk toplantısının ardından bugün, değerli komisyon üyelerimizle bir araya geldik.
Toplantımızda, komisyonun çalışma… pic.twitter.com/GJxuhTIoRN— Mahmut Arıkan (@mahmutarikansp) August 6, 2025