Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar, Nabızları Yükseltti! Derin Göğüs Dekoltesi...

TRT1 ekranlarının efsane dizilerinden Gönül Dağı dizisinde “Asuman” karakterine hayat veren Hazal Çağlar, Instagram hesabından yaptığı fotoğraf paylaşımı ile olay yarattı. Çağlar’ın derin göğüs dekoltesi, sosyal medya kullanıcılarının nabızlarını yükseltti. İşte Çağlar’ın yeni fotoğraf paylaşımına ilişkin ayrıntılar…

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

İki sezondur TRT1 ekranları aracılığı ile izleyicinin karşısına çıkan Gönül Dağı dizisi, yayınlanmaya başladığı ilk sezondan bu yana yakından takip edilmeyi başardı. Samimi konusu ve oyuncu kadrosunun doğal tavırları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Gönül Dağı dizisi, pek çok dizinin erken final yapmak zorunda kaldığı bugünlerde, tekrar bölümleri ile dahi reyting rekorlarını elinde tutmayı başarıyor.

Son dönemlerde izleyicinin beğenisine sunduğu dizi projelerinin genelinde genç oyuncular ile anlaşmaya varan TRT1 kanalı, bu tutumu ile birçok kişi tarafından da takdir görüyor. Ekranlarda yeni yüzler görmek isteyen ve bu yüzden de yetenekli genç oyunculara fırsat verilmesi gerektiğini düşünen izleyiciler, bu isteklerini Gönül Dağı dizisi oyuncuları ile karşılıyorlar.

Gönül Dağı dizisi ile birlikte büyük bir üne kavuşan genç oyunculardan birisi de Hazal Çağlar olarak karşımıza çıkıyor. Dizide “Asuman” karakterine hayat veren ve genç yaşına rağmen sergilediği oyunculuk performansı sayesinde geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran Hazal Çağlar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile de kendisinden söz ettirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde aktif olarak kullandığı Instagram hesabından iki yeni fotoğraf daha paylaşan güzel oyuncu Hazal Çağlar, paylaşımları ile sosyal medyanın gündemine ilk sıradan giriş yapmayı başardı.

Derin Göğüs Dekoltesi Dikkat Çekti!

Duru bir güzelliğe sahip olan genç oyuncu Hazal Çağlar, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından iki yeni fotoğraf paylaştı. Kırmızı, ip askılı bir bluz giyen Çağlar, derin göğüs dekoltesi ile dikkatleri üzerine topladı.

Çok Beğenildi!

Rol aldığı dizi sayesinde yıldızı parlayan 26 yaşındaki genç oyuncunun yeni fotoğrafları, sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça beğenildi. Güzelliği ile kendisine hayran bırakan Çağlar’ın fotoğraflarına, dakikalar içerisinde binlerce beğeni geldi.

Yorumlara Boğuldu!

1996 doğumlu Hazal Çağlar’ın fotoğrafını gören sosyal medya kullanıcıları, fotoğrafa yorum yapmadan geçemedi. Çağlar’ın güzelliğine övgüler yağdı.

“Yürüyen Adam” Neşet Turan’a kamyon çarptı, öldü! Kamyonun çarpma anı dehşete düşürdü 1 Mayıs Taksim'de kutlanamayacak 1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray, İZBAN ve Başkentray Resmi Gazete kararı Erdoğan - Özel görüşmesinin tarihi belli oldu Türklere Schengen vizesi başvuruları kapatıldı mı? Erhan Usta ‘nezaketsiz olur’ deyip istifa etti