Fox TV Kadının Eseri başvurusu nasıl yapılır?

Fox TV kadının eseri başvurusu nasıl yapılır yazımıza hazırladık. Siz de Fox TV kadının eseri başvurusu yaparak televizyonda ekran önüne çıkabilir; deneyim ve bilgilerinizi izleyicilerle paylaşabilirsiniz.

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Fox TV kadının eseri başvurusu yapmak için kanalın resmi internet sitesine giriş yapmalısınız. Fox TV tüm program başvuruları resmi internet sitesi üzerinden yapılmaktadır. Kadının eseri programına başvuru yapmak için internet sitesindeki ilgili menüyü açarak başvuru formunu doğru, eksiksiz şekilde doldurmanız gerekir. Formu doldurduktan sonra gönderi butonuna tıklayarak kontenjan dâhilinde kadının eseri programına kısa sürede dâhil edilebilirsiniz.

Kadın Eseri Programında Seyirci Olmak

Kadının eseri programında seyirci olmak için başvuru formunu doldurmanız gerekir. Daha sonra programın size yanıt vermesini beklemelisiniz. Paylaşılan iletişim bilgileri üzerinden kanalın uygun görmesi halinde sizinle iletişime geçilecektir. Fox TV kadının eseri başvurusu için forum doldurma esnasında mesaj bölümüne niyetinizi yazarak neden programa katılmak istediğinizi belirtebilirsiniz. Niyetinizi doğru ve eksiksiz şekilde belirtmeniz seçilmenizi kolaylaştıracaktır. Mesaj bölümünden telefon numaranızı bırakarak ta size kısa süre size ulaşmalarına yardım edebilirsiniz. Formun üzerinde yer alan isim ve mesaj bölümü dışında e-posta adresi de bulunmaktadır. Telefon numarası başvurusu sırasında girilmediği için iletişim sırasında çeşitli sorunlar doğabilir.

Kadının Eseri Programının Sunucusu Kimdir?

Kadının eseri programının sunucusu Elçin Ateş Ersoy’dur. Birçok dergide çalışan, televizyon kanallarında pek çok iş yapan ünlü sunucu 1983 yılında doğmuştur. Programdan önce farklı işyerlerinde deneyim kazanan profesyonel sonucu ekran önünde hala çalışmalarına son hız devam etmektedir. Kadının eseri programı ile pek çok farklı konuya değinen araştırmacı sunucu farkındalık yaratmayı amaçlar.

Kadının Eseri Programının İçeriği Nedir?

Kadının eseri programının içeriği toplumsal, cinsiyet eşitsizliğin sebep olduğu kırılmaların neler olduğu ve kadın hakları savunuculuğudur.  Programa davet edilen tüm kadın konuklar başarılarını bu programda anlatarak farkındalık yaratır. Kadınların her yerde var olduğunu gösteren program farklı sektörde çalışan kadınların başarı hikâyelerine yer verir. Fox TV kadının eseri başvurusu yaparak izleyici olarak katıldığınız programda kendi emekleriyle çalışan kadınların başarı hikâyeleri dinlenirken kadın gözüyle farklı sektörlerde tarafsız bakış açısıyla yorumlanır.

“Yürüyen Adam” Neşet Turan’a kamyon çarptı, öldü! Kamyonun çarpma anı dehşete düşürdü 1 Mayıs Taksim'de kutlanamayacak Türklere Schengen vizesi başvuruları kapatıldı mı? 1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray, İZBAN ve Başkentray Resmi Gazete kararı Erdoğan - Özel görüşmesinin tarihi belli oldu Erhan Usta ‘nezaketsiz olur’ deyip istifa etti