Yıllardır ekranlarda rol alan Mehmet Esen’in acı kaybı! Usta oyuncu aldığı haberle yıkıldı..

Ünlü oyuncu Mehmet Esen, 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz', 'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' ve 'Menajerimi Ara' gibi yapımlarda yer almış olan annesi Suzan Esen'in yaşamını kaybettiğini duyurdu. Mehmet Esen ve ailesine başsağlığı dileriz, kayıpları büyük bir üzüntüyle karşılanmıştır.

Acı haberi toplumsal medya hesabından duyuran Esen, “Canım annemi bugün 30 Ağustos’ta kaybettik. 1 Eylül Cuma günü Burgazada’da toprağa vereceğiz” bildiriını paylaştı.

Esen’in paylaşımına, başta ünlü adlar olmak üzere biroldukça takipçisinden başsağlığı mesajları geldi.

“vakit BÖYLE OYUNLAR OYNUYOR BİZE”

2021 yılında kolu kırılan Suzan Esen yaşa bağlı sıhhat problemlerı nedeniyle yatağa mahkum kalmıştı. Oyuncu, annesinin durumuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Annem ortalama beş haftadır, kolunu kırdıktan sonrasında yatağa bağlarımlı oldu. Bir ay bakıcı yatakta baktı. Şimdi iyi bir bakıcı bulana kadar görevi ben üstlendim. Birbirimize söz verdik yine ayağa kalkacak, yılmayacağız. Küçükken annem bizi yıkadıktan sonrasında abimle büyüklerimizin ellerini öperdik. Bugün annemi yıkadım. Başını kurularken birden tutup benim elimi öptü. Nasıl karmakarışık bir duygu, anlatamam. Zaman böyle oyunlar oynuyor bize.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Son Yaz, Menajerimi Ara ve son olarak Yalı Çapkını dizisinde rol alan usta oyuncu Mehmet Esen bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve yatağa mahkum kalan annesi Suzan Esen'i kaybetti. Usta oyuncu Mehmet Esen, bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve yatağa mahkum olan annesi Suzan Esen'in vefatını sosyal medya hesabından duyurdu.
İLGİLİ HABERLER