Hong Konglu milyarder kızını evlendirmek için 150 milyon dolar ödül veriyor! Duyanlar şaşkınlık geçiriyor..

Cecil, Malezya gazetesi Nanyang Siang Pau’ya verdiği röportajda, kızının özel hayatına saygı duyduğunu ancak onun bir erkekle evlenip çocuk sahibi olmasını ve aile işini devralmasını istediğini söyledi. Cecil, kızını baştan çıkartacak erkeğin zengin ya da fakir olmasının önemli olmadığını, sadece cömert ve iyi kalpli olması gerektiğini belirtti. Cecil, 2012 yılında yaptığı teklifin ardından 20 bin erkekten başvuru aldığını ancak hiçbirinin kızının ilgisini çekmediğini ifade etti.

Kızı babasının teklifine tepkili
Cecil’in kızı Gigi ise babasının teklifine tepkili. South China Morning Post gazetesine konuşan Gigi, eşi Sean Eav’in bu durumu “çılgınca” bulduğunu ve kendisinin de babasına defalarca bu teklifi yapmaktan vazgeçmesi için ısrar ettiğini anlattı. Gigi, babasının lezbiyen olduğunu kabullenmesini ve eşine saygılı davranmasını istediğini dile getirdi. Gigi, babasının teklifinin kendisi ve eşi için üzüntü verici olduğunu da ekledi.

Hong Konglu işadamı Cecil Chao Sze-tsung, lezbiyen kızı Gigi Chao’yu evlendirmek için 2012 yılında yaptığı 75 milyon dolarlık teklifi iki katına çıkardığını duyurdu. Cecil, kızının iki yıl önce uzun süredir birlikte olduğu kadınla evlendiğini kabul etmiyor ve ona uygun bir erkek bulmak için çaba gösteriyor.
İLGİLİ HABERLER