Esra Erol ve Müge Anlı kavgasına son noktayı Esra Erol koydu! Müge Anlı’yı ödülüyle gömdü

Gündüz kuşağının en sevilen iki ismi Esra Erol ve Müge Anlı, şimdilerde tutuştukları rekabette birbirlerini hedef alan sözleriyle gündeme gelmeye devam ediyorlardı. Son gelişmelerde Esra Erol’da programının yeni sezonda ekranlardan kaldırılacağı ifade edilirken şimdilerde şok eden bir gelişme yaşandı. Esra Erol, canlı yayında aldığı o ödülle Müge Anlı’yı adeta kıskançlıktan çıldırttı. İşte, Müge Anlı ve Esra Erol arasında yaşanan tartışmanın geldiği son noktaya dair merak edilen tüm detaylar.

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

ATV ekranlarında binlerce ailenin hayatına dokunarak konuklarının problemlerini çözmeyi kendilerine vizyon edinen Esra Erol ve Müge Anlı, geçtiğimiz günlerde büyük bir tartışmanın içine girmişlerdi. Müge Anlı, Esra Erol’un programda takındığı tavırlara daha fazla dayanamayarak ünlü sunucuyu kanal yönetimine şikayet edip ‘’Ya o ya ben!’’ demişti.

Bu olaydan sonra Esra Erol’da programının yeni sezonda yayına gelmeyeceği haberleri, magazin gündemini çalkalamaya başlarken şimdilerde Esra Erol’dan şok bir hareket geldi. Milyonlarca kişi, Esra Erol’u tebrik ederken Müge Anlı karşısında zafer kazandığını ifade ettiler. İşte, Müge Anlı ve Esra Erol kavgasında gelinen son noktaya dair merak edilen tüm detaylar.

Müge Anlı canlı yayında Esra Erol’u hedef almıştı!

Müge Anlı, yıllardır sunmakta olduğu programda Esra Erol’u hedef alan sözleriyle bir anda tartışmanın fitilini ateşlemişti. Müge Anlı, ‘’Benim programım birbirinden ayrılan ve boşanma aşamasında olan kişilerin birbirlerini rezil edebilecekleri bir platform değil. Buna kim olursa olsun asla müsaade etmem. Ben Müge Anlıyım, aramızdaki fark bu. Beni kimseyle karıştırmayın!’’ ifadelerini kullanmıştı. Bu şok ifadelerin ardından Esra Erol, Müge Anlı’nın programdaki tavırlarını hedef göstererek ‘’En azından mimik kullanıyorum.’’ açıklamasında bulunmuştu. Fakat şimdilerde Esra Erol tarafından yapılan son hareket, birçok magazin sever için tartışmanın son noktası olarak kabul edildi.

Esra Erol aldığı ödülle Müge Anlı’yı yerin dibine soktu!

Müge Anlı ile tartışmalarının ardından yönetimin Esra Erol’da programının ipini çektiği konuşulurken ünlü sunucu en güzel yanıtı aldığı ödülle verdi. Canlı yayında Uluslararası Moda Ödülleri’nden bir ödül geldiğini ifade eden Esra Erol, ‘’Yılın En Başarı Gündüz Kuşağı Programı’’ ödülüne layık görüldüğünü ifade etti. Bu durum, milyonlarca kişinin ‘’Esra Erol, Müge Anlı’yı ödülüyle gömdü’’ yorumunu yapmasına da yol açtı.

“Yürüyen Adam” Neşet Turan’a kamyon çarptı, öldü! Kamyonun çarpma anı dehşete düşürdü Altının fiyatları düşüyor Erdoğan - Özel görüşmesinin tarihi belli oldu 1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray, İZBAN ve Başkentray Resmi Gazete kararı Türklere Schengen vizesi başvuruları kapatıldı mı? Erhan Usta ‘nezaketsiz olur’ deyip istifa etti