Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika enflasyon işsizlik açıklaması ve ucuz gıda müjdesi Tarım Kredi Market sonrası Koop Bakkal geliyor!

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomiden siyasete kadar pek çok alanda açıklama yaparken çiftçilere de yeni müjdeler verdi. Tarım Kredi Marketler sonrası KOOP Bakkal müjdesi geldi.

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Mecliste düzenlenen AK Parti Grup Toplantısı kapsamında meclis kürsüsüne çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çok önemli açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan "cari açığı uyuşturucu satışı ile kapatıyorlar" sözlerine de yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan son anket sonuçlarına değindi. 

Meclis kürsüsünden yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan "Mahir Ünal'ın görevden affı talebi nedeniyle daha önce aynı görevi yapan Özlem Zengin arkadaşımızı teklif ediyoruz. Mahir Ünal arkadaşımıza görev süresi boyunca partimize, ülkemize yaptığı katkılar için teşekkür ediyorum. Kendisiyle farklı alanlarda yakın bir şekilde çalışmayı sürdüreceğiz. Özlem Zengin kardeşimize muvaffakiyetler diliyorum" diyerek Mahir Ünal'ın istifasının ardından ilk kez değerlendirmede bulundu. 

TARIM KREDİ MARKETLER SONRASINDA UCUZ GIDA İÇİN ŞİMDİ DE KOOP BAKKAL GELİYOR! 

Mecliste yaptığı konuşmasında gıda ürünlerindeki fiyatlara da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kooperatif Marketlerimiz aynı zamanda üretici ile tüketici doğrudan buluşturuyor. Marketlerimizin sayısını en kısa sürede 2 binin üzerine çıkartacağız. Ayrıca ilk etapta 6 şehirde 250 noktada KOOP Bakkal formatı ile vatandaşlarımıza ucuz temel gıda ürünlerini bakkal formatında ulaştıracağız. Büyüklükleri 60 ile 150 M2 arasında değişen bu yerler bakkal olarak hizmet verecek ve bakkallar tarafından işletilecek. Vatandaşlarımız için bunların sayısını da binin üzerine çıkartacağız" diyerek yeni oluşumu duyurdu. 

RUSYA İLE TAHIL KORİDORU YENİDEN AÇILDI! CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SON DAKİKA ENFLASYON VE İSTİHDAM AÇIKLAMASI... 

Rusya ile yapılan görüşmeler sonucunda bugün 12:00 itibari ile tahıl koridorunun yeniden açıldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyon ve işsizlik rakamlarını da değinerek Türkiye'de işlerin yolunda gittiğini ve yeni ekonomik paketin sonuçlarını almaya devam ettiklerini dile getirdi. 

Altının fiyatları düşüyor “Yürüyen Adam” Neşet Turan’a kamyon çarptı, öldü! Kamyonun çarpma anı dehşete düşürdü 1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray, İZBAN ve Başkentray Resmi Gazete kararı Erdoğan - Özel görüşmesinin tarihi belli oldu Türklere Schengen vizesi başvuruları kapatıldı mı? Erhan Usta ‘nezaketsiz olur’ deyip istifa etti