Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi bitti diye üzülenlere müjde geldi! TRT1 duyurdu, imzalar çoktan atıldı! Başrole de öyle bir isim kondu ki

Ekranlara yeni dizilerin başlamaya devam ettiği şu günlerde TRT 1 ekranlarından Barbaroslar: Akdeniz Kılıcı izleyicisine müjdeli bir haber geldi. Yeni dizisini duyuran TRT 1, dizinin ilk tanıtım fragmanını da yayınladı.

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarından seyirci karşısına çıkan “Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı” isimli dizi, Barbaros Hayreddin Paşa’nın erken yaşamına ışık tutuyor ve denizci kardeşler olan Barbaroslar’ı anlatıyordu. İstediği reytingleri alamayan TRT 1 ekranları, Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı isimli dizinin ikinci sezonuna yer vermeme kararı aldı. Bunun yerine dizinin devamı niteliğinde bir yapım ile seyirci karşısına çıkacak olan TRT 1 ekranlarından müjdeli haber dün geldi!

Bir süredir Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı isimli dizinin seyircisi, dizinin ikinci sezonunu TRT 1 ekranlarından talep ediyordu. Ancak, yaşanılan reyting düşüşleri nedeniyle bu kez bambaşka bir yapım ile seyirci karşısına çıkmayı planlayan TRT 1, ES Film ile bir kez daha anlaştı. ES Film imzası ile Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı isimli dizinin devamı olması beklenen “Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı” isimli dizinin tanıtım fragmanını yayınladı.

BARBAROS HAYREDDİN SULTANIN FERMANI BAŞLIYOR

Şimdilerde Star TV ekranlarının ‘Çöp Adam’; Show TV ekranlarının ‘Aile’ isimli yeni dizi ile seyircisini buluşturmak için harekete geçtiği televizyon ekranlarında yeni sezon yarışı iyice kızışmaya başladı. Bu sezona oldukça iddialı yapımlar ile başlayan TRT 1 ekranları ise, iddialı yapımlarını artırarak, bir dizinin daha tanıtımını gerçekleştirdi.

Çekimleri başlamış olan Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinin ilk tanıtım fragmanını seyirci ile buluşturmak için geri sayıma geçmiş olan TRT 1 ekranları, dizinin ilk fragmanı ile ses getirdi. Öte yandan Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinin başrol oyuncusu da netleşti.

TOLGAHAN SAYIŞMAN, EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Öte yandan şimdiden heyecan uyandıran Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinin başrolü de belli oldu. Son dizisi olan ‘Şeref Sözü’ isimli dizinin sadece dört bölüm ekranlara dayanabilmesi nedeniyle televizyona iş yapma kararı aldığı iddia edilen Tolgahan Sayışman, kararından geri döndü. Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı isimli dizinin başrolünde yer alan Tolgahan Sayışman ile birlikte sete girecek olan isimler de netleşmeye başladı.

Heyecanlı ve tarihi bir konu ile ekranlara gelmesi beklenen Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisi, Tolgahan Sayışman hayranlarını çoktan harekete geçirmişken; yapım ekibi kadroyu birbirinden iddialı isimlerden oluşturdu. Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinde yer alacak olan isimlerin şu an için; Timur Acar, Melisa Döngel, Ufuk Özkan, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hasan Küçüktekin, Arif Pişkin, Başak Daşman gibi önemli isimler olduğu öğrenildi.

“Yürüyen Adam” Neşet Turan’a kamyon çarptı, öldü! Kamyonun çarpma anı dehşete düşürdü 1 Mayıs Taksim'de kutlanamayacak Türklere Schengen vizesi başvuruları kapatıldı mı? Erdoğan - Özel görüşmesinin tarihi belli oldu 1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray, İZBAN ve Başkentray Resmi Gazete kararı Erhan Usta ‘nezaketsiz olur’ deyip istifa etti