Bankalardan Peşinat Derdine Çözüm Üreten Kredi Paketleri Duyuruldu! Evin Tamamına Peşinatsız Kredi!

Akbank, Garanti BBVA ve QNB Finansbank gibi Türkiye’nin önde gelen bankaları harekete geçti. Ev sahibi olmak isteyenlere peşinatsız, evin tamamına kredi dönemi başlıyor!

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

2022 yılında konut fiyatlarında yaşanan artış sonrasında vatandaşlar uygun finansman arayışlarını da artırdı. Ev sahibi olmak isteyen birçok kişinin uygun banka kredilerine olan ilgisinin artması bankaları da harekete geçirdi. Türkiye’nin önde gelen bankalarından duyurulan yeni kredi paketleri ilgi görmeye devam ediyor. Peşinat derdi olmadan ve satın alınmak istenen evin tamamına kredi veren bankalar revaçta. Konut kredilerinde yeni dönem resmen başladı.

Evin Tamamına Kredi Veren Bankalar Hangileri?

Satın alınmak istenen evin ekspertiz değerinin tamamına kredi veren bankalar belli oldu. Evin yüzde 100 için kredi kullanarak satın alınmak istenen ev için üstelik peşinat da ödemeye gerek kalmadan kredi kullandırılmaktadır.

Türkiye’de bankacılı sektörünün öncüleri arasında yer alan Akbank, Garanti BBVA ve QNB Finansbank tarafından peşinatsız mortgage kredileri ile evin tamamına kredi desteği sunulmaya devam ediyor. Uygun faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleri sayesinde ev sahibi olacaklara avantajlı finansman seçenekleri sunulacak.

Evin Tamamına Krediler Nasıl Alınır?

Bankalar tarafından evin tamamına verilen krediler ile vatandaşların daha kolay ödeme yöntemleri ile ev sahibi olmaları sağlanıyor. Ev sahibi olmak isteyenler evin değerinin yüzde 25’ini karşılayarak normal şartlar altında ev sahibi olabilmektedir. Ancak mortgage ile peşinat ödemeden de bu kredilerin kullanılması ve ev sahibi olunması sağlanmaktadır. Bankalara kredi başvurusunda bulunarak söz konusu krediler kullanılabilmektedir.

Peşinatsız Evin Tamamına Konut Kredisi Hesaplaması

100 bin TL kredi için yapılan örnek hesaplamalara göre, evin tamamına kredi peşinatsız kredi kampanyalarından yararlanmak isteyenler için Garanti BBVA, 240 aya varan vade seçeneği sunuyor. Faiz tipi sabit veya değişken olarak da belirlenebilmektedir.

Akbank ise 120 ay vade ile aylık 2.289 TL taksitle ve yüzde 2,10 faiz oranları ile Peşinatsız Mortgage kredisini sunmaya devam ediyor. QNB Finansbank ise 180 aya varan vade imkanı ile Peşinatsız Yüzde 100 Konut Kredisini uygulamaya devam ediyor.

“Yürüyen Adam” Neşet Turan’a kamyon çarptı, öldü! Kamyonun çarpma anı dehşete düşürdü 1 Mayıs Taksim'de kutlanamayacak Türklere Schengen vizesi başvuruları kapatıldı mı? 1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray, İZBAN ve Başkentray Resmi Gazete kararı Erdoğan - Özel görüşmesinin tarihi belli oldu Erhan Usta ‘nezaketsiz olur’ deyip istifa etti