Akbank’tan yeni yıl öncesinde ihtiyaç kredisi atağı geldi! Atak sonrası faiz oranları yüzde 1,93’e kadar geriledi!

Her türlü bireysel ihtiyaç için kullanılabilecek olan ihtiyaç kredisi faiz oranlarını düşürmüş olan Akbank, güncel faiz oranlarını ve kredi kullanım şartlarını açıkladı.

Abone ol
Haberin Devamı İçin Tıklayınız

Türkiye’de en çok kullanılan banka kredilerinden biri olan ihtiyaç kredisi, her türlü bireysel ihtiyaçlara karşılık nakit çözümü sunmasının yanı sıra aynı zamanda daha çabuk geri dönüt sağlanması nedeniyle vatandaşların gözde bankacılık hizmetleri arasında yer almaya başladı. Kolay başvurusu ve uzun vadelerde ödenmesi nedeniyle de çok tercih edilen ihtiyaç kredileri, her yeni yıl öncesinde olduğu gibi bu yeni yıl öncesinde de kampanyaya girdi.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın (TCMB) politika faizini tek haneye indirmesinin ardından banka kredilerinde faiz oranlarını gerileten Akbank, şimdi de ihtiyacın arttığı yeni yıl öncesinde bir faiz indirimi gerçekleştirdi. Güncel faiz oranlarından kredi sağlamaya başlamış olan Akbank, güncel şartlarını kamuoyuna yazılı olarak bildirdi.

AKBANK’TA DİREKT KREDİ SEÇENEĞİ VAR

İhtiyaç kredilerini cazip yapan en önemli özelliklerden birisi hiç kuşkusuz anında başvuru yapılabilmesi ve yine hızlı bir şekilde onay alınabilmesi oldu. Bu kapsamda dijitalleşme sürecinde ‘Direkt Kredi’ paketini devreye sokmuş olan Akbank hem internet bankacılığı hem Akbank Mobil hem de SMS ile telefon bankacılığı üzerinden yapılan kredilerine anında geri dönüş yaparak, vatandaşların nakit ihtiyacını hemen gidermeyi önceliği haline getirdi.

Sadece birkaç dakika içerisinde kredi başvurusu yapabilmeyi mümkün hale getirmiş olan Akbank, yeni dönemde daha hızlı ihtiyaç kredisi vermeye başladı. Hala şubelerinden ve ATM’leri üzerinden de kredi başvurusu kabul eden Akbank, ihtiyaç kredisi şartlarına ilişkin de bilgilendirme gerçekleştirdi.

AKBANK’TA İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZLERİ DÜŞÜK

İhtiyaç kredisinin vade ve faiz oranlarına ilişkin de bilgi veren Akbank, tutara göre değişmekle birlikte 36 aya varan vade seçenekleri ile kredi kullanımı sağlayacağını bildirdi. Buna göre 50 bin TL’ye kadar olan tutarlarda 36 aya kadar vade sunan Akbank, 50 bin 1 TL ile 100 bin TL arasındaki tutarlarda ise maksimum vade oranının 24 ay olabileceğini bildirdi.

Öte yandan Akbank, güncel faiz oranlarına ilişkin de bilgi verdi. İhtiyaç kredisini yüzde 1,93’ten başlayan faizler ile sunan Akbank, bu faiz oranının kredi tutarı, vade oranı ve kişinin kredi notuna göre değişiklik gösterebileceğini hatırlattı.

Altının fiyatları düşüyor “Yürüyen Adam” Neşet Turan’a kamyon çarptı, öldü! Kamyonun çarpma anı dehşete düşürdü 1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray, İZBAN ve Başkentray Resmi Gazete kararı Erdoğan - Özel görüşmesinin tarihi belli oldu Türklere Schengen vizesi başvuruları kapatıldı mı? Erhan Usta ‘nezaketsiz olur’ deyip istifa etti