Genç Futbolcu Silahlı Saldırıda Öldü: Aleyna Kalaycıoğlu Gözaltında

Kars 36 Spor forması giyen Kubilay Kaan Kundakçı, İstanbul’da uğradığı silahlı saldırı sonrası kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kars 36 Spor forması giyen 21 yaşındaki Kubilay Kaan Kundakçı, Ramazan Bayramı tatili için geldiği İstanbul’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybederken, olayla ilgili şarkıcı Aleyna Kalaycıoğlu gözaltına alındı.

Yeşil sahaların genç yeteneği Kubilay Kaan Kundakçı’nın bayram sevinci yarım kaldı. Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kars 36 Spor'da top koşturan genç futbolcu, tatilini geçirmek üzere geldiği İstanbul’da kurşunların hedefi oldu. 19 Mart gecesi Ümraniye’de meydana gelen olayda ağır yaralanan Kundakçı, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Acı haberin duyulmasıyla birlikte Kars ve İstanbul spor camiası yasa boğulurken, cinayetin perde arkasından magazin dünyasını sarsacak detaylar çıktı.

“Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti”

Kars36spor sosyal medya hesabından şok eden olayı duyurdu. Açıklamada, “Kars 36 spor camiamızı yasa boğan acı bir olay yaşandı. Futbolcumuz Kubilay Kaan Kundakçı, İstanbul’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Genç futbolcumuzun vefatı, ailesi başta olmak üzere spor camiamızda büyük üzüntüye neden oldu. Merhuma Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyoruz.” denildi.

Kars36spor açıklama

Soruşturma Başlatıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. 

Saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Aleyna Kalaycıoğlu Gözaltına Alındı
Aleyna Kalaycıoğlu

Aleyna Kalaycıoğlu Gözaltına Alındı

Olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. 

Rapçi Vahap Canbay’ın ifadesine başvurulurken, saldırıyı Aleyna Kalaycıoğlu’nun yeni sevgilisinin gerçekleştirdiği belirlendi. Cinayet Büro ekipleri, Aleyna Kalaycıoğlu’nu gözaltına aldı. 

Kalaycıoğlu’nun iki hafta önce Canbay’dan ayrıldığı bilgisi basına yansımıştı. 

“Oğlumdan Barıştırmak İçin Rica Ediyorlar”

Adli Tıp Kurumu önünde bekleyen baba Cemil Kundakçı, oğlunun Kars 36 Spor'da futbol oynadığını ve bayram tatili için İstanbul'a geldiğini belirterek, “Benim oğlum 21 yaşında. Kars 36 Spor'da top oynuyor. Daha bu sene yeni yolladım, 2-3 ay oldu oraya gideli. Bayram vesilesiyle üç gün tatile geldi. Oğlumun sanatçı arkadaşları var. Bu Bağcılar kökenli rapçi çocuklar var, Canbay & Wolker ikilisi. Bunlarla abi-kardeş, dost. Bunların içerisinde Vahap Canbay'ın Aleyna Kalaycıoğlu diye gene şarkıcılık yapan bir sevgilisi var. Bunlar 15-20 gün önce ayrılmışlar. Aleyna Kalaycıoğlu, oğlum Kubilay'ı biliyorum yani, diyalogları iyiydi, severdi. İyi bir diyalogları vardı. Vahap Canbay da kardeşi gibi sever oğlumu. Oğlumdan rica ediyorlar. Diyorlar ki 'Aleyna ablan seni sever, bizi onunla konuştur, ben barışmak istiyorum, görüşmek istiyorum' şeklinde bir talep oluşuyor. Ve oğlum dün akşam yanında Vahap Canbay ve gene şarkıcı arkadaşları eğer yanlış hatırlamıyorsam ismi Yalçın'dı oğlumla beraber Aleyna'nın Ümraniye'deki çalıştığı stüdyonun oraya gidiyorlar.” diye konuştu.

“Bu Şahıs Ateş Ediyor”

Saldırının nasıl gerçekleştiğini anlatan Kundakçı, “Orada arabada beklerlerken, isminin A.K. olduğunu öğrendiğim Diyarbakırlı bir iş adamının oğlu geliyor, arabanın camına vuruyor, kapıyı açıyor. Vahap Canbay aşağı iniyor. O ara artık ne yaşandı aralarında bilmiyorum, bu şahıs ateş ediyor. Ateş edince kurşun oğluma geliyor. Vücudunun bir tarafından giriyor öbür tarafından çıkıyor ve oğlum hastanede rahmetli oldu. Ağır bir şekilde hastaneye kaldırılıyor, rahmetli oldu. Yani iki kişi arasında iyilik yapmaya çalışırken benim oğlum rahmetli oldu. Pırıl pırıl gencecik bir çocuk. Ve bu gelen şahıs buraya nasıl geldi? Oğlumla Vahap Canbay'ların orada olduğunu kim söyledi buna? Birinden bilgi aldı. Bu bilgiyi kimden alabilir? Aleyna Kalaycıoğlu'ndan alabilir veya Aleyna Kalaycıoğlu'nun bildiğim kadarıyla annesi, Vahap Canbay ile kızının görüşmesini istemiyormuş. Ve sosyal medya üzerinden bu oğlumu vuran şahıs ile görüşmeleri oluyormuş. Bunun bilgisini aldım. Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi yönlendirmiş olabilir. Aleyna Kalaycıoğlu'nun yaptırdığını pek zannetmem, yani tahmin etmiyorum oğlumu sevdiği için tahmin etmiyorum. Ama her şey olabilir.” dedi.

İLGİLİ HABERLER