Amazon Prime Gaming Müjdeyi Duyurdu, Ücretsiz Oyun Dönemi Başladı!

Yaz döneminin gelmesiyle birlikte oyun tutkunları da oyun indirimlerini araştırmaya koyuldu. Amazon Prime Gaming, oyun tutkunlarını sevindirecek haberi açıkladı ve ücretsiz oyun vermeye başladı.

Amazon Prime Gaming Müjdeyi Duyurdu, Ücretsiz Oyun Dönemi Başladı!

Dünya genelinde oyun sektörü giderek büyüyor. Özellikle Covid-19 salgını ile birlikte kapanma kararlarının alınmasıyla daha büyük adımlarla büyüme kaydeden oyun sektörü, öte yandan 2021 yılında beklenmedik ölçülerde popüler hale gelen kripto para sektörüyle de iç içe geçemeye başlayarak sınırlarını genişletti. Bu süreçte oyun tutkunları da keyif alarak oynayabilecekleri oyunlar için araştırmaya koyulurken, büyük oyun şirketleri ve markalar çeşitli fırsat kampanyaları hazırladı. Yaz döneminin gelişiyle artan kampanyalara bir yenisi de Amazon Prime Gaming tarafından eklendi.

Ücretsiz Oyun Seçenekleri Sunuluyor

Amazon Prime Gaming Müjdeyi Duyurdu, Ücretsiz Oyun Dönemi Başladı! - Resim : 1

Aylık sadece 7,90 TL ücretle abone olunabilen Amazon Prime Gaming, kullanıcılarını sevindirecek duyuruyu yaptı. Platform çok sayıda ücretsiz oyun vermeye başladı. Platform üzerinde çok sayıda oyun severin beğendiği Mass Effect Legendary Edition, Grid Legends, Need For Speed Heat, “Star Wars” oyun serilerinden Jedi Knight, Jedi Academy, Jedi Knight II – Jedi Outcast – Jedi Republic Commando gibi birçok oyun yer alıyor. Daha önce bu oyunları oynamamış olan kişilerin büyük bir keyifle oynayabilecekleri seçenekler dışında ayrıca Amazon Prime Gaming, kullanıcılarına çok sayıda ücretsiz oyun seçeneği de sunuyor.

Ancient Enemy

Oyun severlerin bildiği gibi ücretsiz oyun konusunda pazarda en büyük pay sahiplerinden biri Epic Games şirketi. Dönem dönem ücretsiz oyun fırsatlarını duyuran Epic Games, şimdilerde iki farklı oyunu yine herkese tamamen ücretsiz olarak sunuyor. Epic Games Store tarafından oyunculara ücretsiz şekilde hediye edilen bu yeni oyunlardan ilki, daha önce 25 TL ücretle satılan Ancient Enemy oyunu. Öte yandan Epic Games, diğer yeni yapımını da ücretsiz olarak sunuyor.

Killing Floor 2

Epic Games tarafından sunulan ikinci ücretsiz oyun ise daha önce 49 TL’ye satılan Killing Floor 2 oldu. Şirket tarafından yapılan açıklamada “Killing Floor 2’de oyuncular, Horzine Corportion’ın art niyetli unsurları tarafından Zed adı verilen korkunç katillerin işgal ettiği Avrupa kıtasına iner. 6 kişilik Eşli oyun modu ve 12 kişilik VS modu ile Zed katliamlarıyla dolu bir kargaşa” ifadelerine yer verildi.

Etiketler: amazon, oyun