Altın piyasasında kritik hafta! Altın alıp satacaklar dikkat! Uzman isim tarih verdi!

Altın yatırımcılarının ve tasarruf sahiplerinin yakından takip ettiği gram altın fiyatları, son dönemdeki yükselişi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Ağustos ayının başından bu yana süren yukarı yönlü hareketlenme, gram altının 1.654 TL seviyesine kadar ulaşmasına neden oldu. Piyasada altın alım-satımı düşünenler ise geleceğe dair tahminlerini yaparken, ünlü ekonomist Hatice Kolçak'tan gelecek için kritik bir tahmin geldi.

Altın piyasasında kritik hafta! Altın alıp satacaklar dikkat! Uzman isim tarih verdi!

Altın fiyatlarında deprem üstüne deprem yaşanıyor. ABD Merkez Bankası (FED) uzun sürenin ardından tekrardan faiz artırım kararı alması piyasaları tedirgin etmiş durumda. Altın fiyatları yukarı yönlü hareketine devam ederken gram altın 1.654 TL'ye kadar yükseldi. Altın biriktirenler veya alacaklar dikkat! Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, gram altın için tarih verdi. Piyasalar o tarihte altüst olacak. Altının üstüne benzinin döküleceği tarih açıklandı! Şimdi alan kazanacak.

ALTIN ALIP SATACAKLAR DİKKAT! UZMAN İSİM TARİH VERDİ

Gram altın rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Yıl başından bu yana artış gösteren gram altın 1.700 liraya kadar dayandı. Yatırımcılar ise 'Gram altın ne kadar oldu? Gram altın ne kadar olacak?' sorularını araştırıyor. Tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü ekonomist Hatice Kolçak, altın biriktirenler ve alacakları uyardı. Altının üstüne benzinin döküleceği tarih açıklandı.

Altın piyasasında kritik hafta! Altın alıp satacaklar dikkat! Uzman isim tarih verdi! - Resim : 1

GRAM ALTIN İÇİN SON HAFTA...

Gram altında yaşanan yükselişlerin devam edeceğini ifade eden Hatice Kolçak, bombayı patlattı. Gram altın için beklediği zirveyi duyuran Kolçak, doların değer kazandığı dönemlerde altın fiyatları da yükseleceğini söyledi.. Bu nedenle Eylül ayında doların artış trendine girmesi, altın fiyatlarının olumlu yönde etkilenmesi anlamına gelebilir.