Alternatif Bank’tan ihtiyaç kredisi kampanyası geldi! Nakit ihtiyacına anında çözüm yaratacak! Faiz oranları da yüzde 2,08’e kadar düştü!

Türkiye’nin özel bankacılık sektöründe öne çıkan bankalarından biri olan Alternatif Bank, bu ay itibariyle 36 aya varan vadeler ile uygun faizden ihtiyaç kredisi sağlamaya başladığını duyurdu.

Alternatif Bank’tan ihtiyaç kredisi kampanyası geldi! Nakit ihtiyacına anında çözüm yaratacak! Faiz oranları da yüzde 2,08’e kadar düştü!

Sektörel olarak gerçekleştirilen iş birliklerinden; daha uygun faizli ve esnek geri ödeme planlı olarak kullandırtılan kredilere kadar pek çok konuda rekabet içerisinde olan bankalar, özellikle son zamanlarda nakit ihtiyacı bulunan vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına kredilerinde faiz indirimine gitmeye başladı. Bu bankalardan biri olan Alternatif Bank, faiz indirimli kredi kullanımı için müşterilerine çağrıda bulundu.

Müşterilerine daha avantajlı bir kredi sağlayabilmek adına her geçen gün hizmetlerini geliştiren bankalardan biri olmasıyla dikkat çeken Alternatif Bank, şimdilerde nakit ihtiyacı olan müşterileri için harekete geçti. Uzun vadeler ile teminatsız bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanmayı mümkün hale getirmiş olan Alternatif Bank, üstelik ihtiyaç kredisi faiz oranlarında da indirime gitti.

ALTERNATİF BANK’TA İHTİYAÇ KREDİSİ İÇİN TEMİNAT İSTENMİYOR

Alternatif Bank’tan ihtiyaç kredisi kampanyası geldi! Nakit ihtiyacına anında çözüm yaratacak! Faiz oranları da yüzde 2,08’e kadar düştü! - Resim : 1

Kasım ayı boyunca sağlayacağı kampanyalı ihtiyaç kredisine ilişkin bilgi veren Alternatif Bank, 3 aydan 36 aya varan vadeye kadar ihtiyacı olan banka müşterilerinin teminatsız bir şekilde ihtiyaç kredisinden yararlanabileceğini açıkladı. Bu kapsamda krediden alınacak olan vergi ve fonları da açıklayan Alternatif Bank, her krediden yüzde 15 Kaynak Kullanımı Destekleme Fonu (KKDF) ve yüzde 5 Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi kısa tabiri ile BSMV alınacağını belirtti.

Kredi kullanımında hayat sigortasını zorunlu tutacağını belirten Alternatif Bank, ihtiyaç kredisi kapsamında çekilecek olan kredinin yalnızca Türk Lirası olabileceğini de bildirdi. Kampanyası kapsamında faiz oranında indirime de giden Alternatif Bank, güncel ihtiyaç kredisi faiz oranını açıkladı.

ALTERNATİF BANK, FAİZ ORANINI YÜZDE 2,08’E İNDİRDİ

Şubeden yapılan başvurular için T.C. kimlik kartı, ikametgah belgesi ve ücretli çalışanlar için bordro; emekliler için emekli aylığı tahsis belgesi; şahıs şirketler ve sermaye şirketi ortakları için vergi levhası; kira sahibi olanlar için gayrimenkullerin tapusu gibi gelir belgeleri isteyen Alternatif Bank, aynı zamanda mobil ve dijital bankacılık kanallarından da ihtiyaç kredisi başvurularını kabul edeceğini duyurdu.

Öte yandan ihtiyaç kredisinde faiz oranına giden Alternatif Bank, kredilerin vade süresinden tutarına kadar değişen faiz oranlarının olabileceğini belirterek, kasım ayı itibariyle ihtiyaç kredilerinin yüzde 2,08’den başlayacağını belirtti.