Alternatif Bank, yeni yıl öncesinde ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi! Faiz oranları birden yüzde 2,12’ye kadar düştü!

Verdiği çeşitli hizmetler ile öne çıkan bankalardan biri olan Alternatif Bank, bu kez ihtiyaç kredileri için harekete geçti. İhtiyaç kredisini kampanyaya sokan Alternatif Bank, faiz oranlarını düşürdü.

Alternatif Bank, yeni yıl öncesinde ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi! Faiz oranları birden yüzde 2,12’ye kadar düştü!

Vatandaşların nakit ihtiyacını gidermek için en sık başvuru yaptığı bankacılık hizmetlerinden biri olan ihtiyaç kredileri, daha kolay başvuru mekanizmasına sahip olması nedeniyle bu yılın da popüler olan bankacılık hizmetleri arasında yer aldı. Özellikle mobil bankacılık sistemlerinin gelişmesiyle birlikte ihtiyaç kredilerine daha kolay başvuru yapabilen vatandaşlar, nakit ihtiyaçlarını daha uygun bir faizden giderebilmek adına bankaların düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyalarını takip etmeye başladı.

Düzenlediği pek çok kampanya ile dikkat çeken bankalardan biri olan Alternatif Bank, bu kez ihtiyaç kredisi kampanyası gerçekleştirdi. Özellikle yeni yıl öncesinde artan nakit ihtiyacına çare bir kampanya düzenlemiş olan Alternatif Bank, yeni kampanyası kapsamındaki şartlarını da kamuoyuna bildirdi. Öte yandan Alternatif Bank, aynı zamanda ihtiyaç kredisinin güncel faiz oranlarını da açıkladı.

ALTERNATİF BANK, İHTİYAÇ KREDİSİNDE TEMİNAT İSTEMİYOR

Alternatif Bank, yeni yıl öncesinde ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi! Faiz oranları birden yüzde 2,12’ye kadar düştü! - Resim : 1

İhtiyaç kredisi paketlerinde her ihtiyaca yönelik kredi alternatifleri sunarak, vatandaşların nakit ihtiyaçlarına çözüm sağlayan bankalardan biri olan Alternatif Bank, her ihtiyaç için kullanılabilecek olan bireysel ihtiyaç kredileri için teminat istemeyeceğini bildirdi. Gerektiğinde kefil talep edebilen Alternatif Bank, sadece kredi notu değerlendirmesi ile saniyeleri içerisinde kredi çekebilmenin kolaylığını sunmaya başladı.

Hem mobil hem de fiziki şubelerinden kredi kullanımı sağlayan bankalardan biri olan Alternatif Bank, kredi çekimleri için mekan ve zaman kavramını da ortadan kaldırdı. Bu sayede haftanın 7 günü, günün 24 saati kredi başvurusu kabul eden Alternatif Bank, hızlı dönüşler ile de müşterilerinin nakit ihtiyacını anında gidermeye başladı.

ALTERNATİF BANK, İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARINI VADEYE GÖRE İNDİRİYOR

İhtiyaç kredilerinde yasal mevzuat gereği minimum 3 ay vadelendirme yapabileceğini belirten Alternatif Bank, en çok ise 36 aya kadar vade sağlayabileceğini duyurdu. İhtiyaç kredisi kampanyası kapsamında sunduğu faiz oranlarına ilişkin de bilgi veren Alternatif Bank, faizin vade süresine göre değişiklik gösterebileceğini belirtti.

Bu ay itibariyle yüzde 2,12’den başlayan faizler ile kredi sağlayan Alternatif Bank, kredi faiz oranının vade süresi arttıkça artacağını hatırlattı. Öte yandan Alternatif Bank, kredi faiz oranının kişinin kredi notuyla da ilgi olduğunu belirtti.