Alparslan Büyük Selçuklu’dan ayrılır ayrılmaz yeni projesini duyurdu! Ünlü oyuncu o dizide rol alacak

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde hayat verdiği karakterle adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran bir oyuncu, şimdilerde yeni projesiyle milyonları ayağa kaldırdı. Diziden ayrılmasından hemen sonra farklı bir proje için anlaştığı ifade edilen o ismin kim olduğu ve hangi projede yer alacağı da ortaya çıktı. İşte, yeni projesiyle çok ses getirecek Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin eski oyuncusuna dair merak edilen tüm detaylar.

Alparslan Büyük Selçuklu’dan ayrılır ayrılmaz yeni projesini duyurdu! Ünlü oyuncu o dizide rol alacak

Ekranların en sevilen projeleri arasında gösterilen Alparslan Büyük Selçuklu, sürükleyici hikayesinin yanı sıra oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyordu. Yayına geldiği günlerde reyting oranlarında hiçbir rakibine şans tanımayan fenomen dizi, şimdilerde oyuncu ayrılıklarıyla da adından söz ettiriyordu.

Birçok oyuncunun yeni sezonda dizide yer almayacağı açıklanırken projeye veda eden isimlerin farklı dizilerde yer alacağı haberleri, magazin gündemine bomba gibi düşmeye başlamıştı. Şimdilerde Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde hayat verdiği karakterle milyonların sevgisini kazanan o isim, yer alacağı yeni projeyle hayranlarını çok sevindirdi. İşte, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrıldığı gibi yeni bir projeye dahil olacağını açıklayan o isme dair merak edilen tüm detaylar.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisindeki o isim yeni projesiyle herkesi şaşkına çevirdi

Ekranların fenomen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu, şimdilerde farklı projelere transfer ettiği usta oyuncularla adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyordu. Özellikle yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği Duy Beni dizisi, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden kadrosuna dahil ettiği isimlerle gündemden düşmek bilmiyordu.

Şimdilerde Duy Beni dizisi için Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde hayat verdiği ‘’Karaca Hatun’’ rolüyle adından sıklıkla söz ettiren Rabia Soytürk ile anlaşma sağlandığı açıklandı. Bu durum, milyonlarca televizyon severi çok heyecanlandırırken oyuncunun projeye renk katacağı da konuşulmaya başlandı.

Alparslan Büyük Selçuklu’dan ayrılır ayrılmaz yeni projesini duyurdu! Ünlü oyuncu o dizide rol alacak - Resim : 1

Duy Beni dizisine dahil olan o isim sosyal medyayı adeta salladı!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde yer aldıktan sonra ekranlarda olduğu kadar sosyal medya platformlarında da yoğun bir izleyici kitlesi tarafından takip edildiği bilinen Rabia Soytürk, şimdilerde Duy Beni dizisinde hayat vereceği Ekim karakteriyle adından sıklıkla söz ettirmeyi başardı. Ünlü oyuncu, sosyal medya kullanıcıları tarafından alkış toplarken yapım ekibi de doğru kararlarından dolayı tebrik edildi. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Duy Beni dizisiyle ekranlara geri döneceği açıklanan Rabia Soytürk’ün dizide yer alacağı ilk günü dört gözle beklemeye başladı.

Alparslan Büyük Selçuklu’dan ayrılır ayrılmaz yeni projesini duyurdu! Ünlü oyuncu o dizide rol alacak - Resim : 2