Alparslan Büyük Selçuklu’da Fahriye Evcen’in yerini dolduracak isim kesinleşti! O isim Fahriye’yi bile unutturacak!

Ekranların en sevilen dizileri arasında gösterilen Alparslan Büyük Selçuklu, geçtiğimiz günlerde Fahriye Evcen’in ayrılığıyla izleyicilerini hayal kırıklığına uğratmıştı. Bu ayrılık haberinden sonra milyonlarca izleyicisini kaybettiği bilinen dizi, şimdilerde projeye dahil olacak o isimle olumsuz algıyı tersine çevirmeye hazırlanıyor. İşte, Fahriye Evcen’in yerine Alparslan Büyük Selçuklu dizisine dahil olacak o isme dair merak edilen tüm detaylar.

Alparslan Büyük Selçuklu’da Fahriye Evcen’in yerini dolduracak isim kesinleşti! O isim Fahriye’yi bile unutturacak!

TRT1 ekranlarının fenomen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu, şimdilerde farklı konularla gündeme gelmeye devam ediyor. Reyting oranlarında hiçbir rakibine şans tanımayan yapım, oyuncu ayrılıklarıyla da adından söz ettirmeyi başarıyordu.

Geçtiğimiz aylarda diziye veda ettiğini açıklayan Fahriye Evcen, tüm televizyon severleri yasa boğmuştu. Ünlü oyuncunun hayat verdiği Akça Hatun rolü boşta kalınca yapım ekibi tarafından bomba gibi bir ismin diziye dahil olacağı ifade edildi. Bu haber, tüm Alparslan Büyük Selçuklu hayranlarını adeta sevince boğacak gibi duruyor. İşte, Alparslan Büyük Selçuklu dizisine Fahriye Evcen’in yerine katılacak o isme dair merak edilen tüm detaylar.

Fahriye Evcen’in yerine Alparslan Büyük Selçuklu dizisine dahil olacak o isim belli oldu!

Yayınlandığı her hafta izleyicilerini ekranlarını başına kilitlemeyi başaran Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, geçtiğimiz aylarda Fahriye Evcen’in ayrılığıyla tepkileri üzerine çekmeyi başarmıştı. Birçok televizyon sever, yapımın artık eskisi kadar izlenmeyeceğini ifade ederken şimdilerde yapım ekibi tarafından müthiş bir gelişme ortaya atıldı.

Kulislerde konuşulanlara göre Alparslan Büyük Selçuklu yapım ekibi, Fahriye Evcen’in hayat verdiği Akça Hatun karakteri için yeni sezonda Öykü Gürman’a şans verecek. Bu haber, televizyon severler tarafından sevinçle karşılanırken güzel ismin diziye renk katacağı ifade edildi. Şimdilerde milyonlarca Öykü Gürman hayranı, ünlü oyuncudan gelecek net açıklamayı merakla beklemeye başladı.

Alparslan Büyük Selçuklu’da Fahriye Evcen’in yerini dolduracak isim kesinleşti! O isim Fahriye’yi bile unutturacak! - Resim : 1

Sosyal medya Fahriye Evcen’in yerini alacak o ünlü isimle adeta çalkalandı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da yoğun bir izleyici kitlesi tarafından takip edildiği bilinen Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, şimdilerde Öykü Gürman’ın Fahriye Evcen’in yerine projeye dahil olduğu haberiyle adeta sallandı. Birçok kullanıcı, Öykü Gürman’ın en az Fahriye Evcen kadar Akça Hatun rolüne yakışacağını ifade ettiler. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Öykü Gürman’ın diziye dahil olacağı ilk günü dört gözle beklemeye başladı.

Alparslan Büyük Selçuklu’da Fahriye Evcen’in yerini dolduracak isim kesinleşti! O isim Fahriye’yi bile unutturacak! - Resim : 2