Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman Çifti Ülkeyi Terk Etti! Gidiş Nedeni Herkesi Şaşırttı...

Birkaç yıl önce evlenen ve iki çocukları olan ünlü çift Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'nin ülkeyi terk etmeleri gündemi salladı. Sebep ise herkesi şaşkına çevirdi. Detaylar haberimizde...

Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman Çifti Ülkeyi Terk Etti! Gidiş Nedeni Herkesi Şaşırttı...

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi, magazin gündeminin en ilgi çeken çiftleri arasında yer alıyor. Hem sosyal medya paylaşımları hem de projeleriyle dikkat çeken bu sevilen çift, hayranları tarafından yakından takip ediliyor.

Şimdilerde ise ülkeyi terk ettikleri haberleri ile gündem olan Abazi ve Sayışman çiftinin Arnavutluk’a taşındıkları öğrenildi. Çiftin taşınma kararı almalarındaki neden ise duyanları şaşkına çevirdi.

Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman Çifti Ülkeyi Terk Etti! Gidiş Nedeni Herkesi Şaşırttı... - Resim : 1

MEĞER TAŞINMA SEBEPLERİ…

Geçtiğimiz Şubat ayında meydana gelen Kahramanmaraş depremi sonrasında İstanbul depremi ülke genelinde büyük bir paniğe yol açtı. Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman çiftinin ise İstanbul depremine ilişkin yapılan korkutucu açıklamalar taşınmalarına neden oldu.

 Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman Çifti Ülkeyi Terk Etti! Gidiş Nedeni Herkesi Şaşırttı... - Resim : 2

İstanbul’daki lüks evini kapatmayan Sayışman’ın eşinin memleketinin başkenti Tiran ve ülkenin tatil beldesi Dhermi'den ev satın aldığı öğrenildi.