Almanya’nın kapısından dönen Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz, şimdi İskoçya yolcusu!

İskoç ekibi Rangers, takımdan ayrılan Calvin Bassey’nin boşluğunu doldurmak için Beşiktaş’ın genç futbolcusu Rıdvan Yılmaz’a kancayı taktı. İskoç devi, Beşiktaş ile anlaşma sağlarken Rıdvan Yılmaz transferinin de kısa bir süre içinde açıklanması bekleniyor.

Almanya’nın kapısından dönen Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz, şimdi İskoçya yolcusu!

Beşiktaş’ın 21 yaşındaki yetenekli sol bek oyuncusu Rıdvan Yılmaz’ın Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt’a gitmesine kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak transferi son anda gerçekleşmeyen Rıdvan Yılmaz, rotasını Almanya’dan İskoçya’ya çevirdi. Ada yolcusu olan Rıdvan Yılmaz’a İskoçya devi Rangers kancayı taktı. Alman ekibi Eintracht Frankfurt, Kostic’i İtalyan ekibi Inter’e satıp Beşiktaş ile her konuda anlaştığı Rıdvan’ı almayı planlarken, son anda bu transfer gerçekleşmemişti. Almanya’dan son anda dönen Rıdvan Yılmaz, şimdi İskoçya’nın yolunu tuttu.

Rıdvan Rangers’ın Yolunu Tuttu

İskoçya devi Rangers, Calvin Bassey’nin boşluğunu doldurmak için arayışa başladı ve Rangers bu boşluğu şimdi Rıdvan Yılmaz ile dolduruyor. Rangers ile Beşiktaş, 6 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan %20 pay konusunda anlaşma sağladı. Genç sol bek oyuncusu Rıdvan Yılmaz ile sözleşme görüşmelerine de başlayan İskoç ekibi Rangers’ın, kısa bir süre içinde Rıdvan Yılmaz transferini açıklaması bekleniyor. Rıdvan Yılmaz’ın bu sezon arasında Beşiktaş’tan Avrupa’ya transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyordu.

Rıdvan Yılmaz’ın Ardından Kadro Güçlendiriliyor

Almanya’nın kapısından dönen Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz, şimdi İskoçya yolcusu! - Resim : 1

Beşiktaş Kulübü Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, geçtiğimiz günlerde 21 yaşındaki yetenekli futbolcu Rıdvan Yılmaz için, teklif gelmesi halinde destek olacaklarını dile getirerek konuya ilişkin açıklamada bulunmuştu. Rıdvan Yılmaz ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş, öte yandan yeni sezon öncesinde hem savunma hem de hücum hattını güçlendirmeye devam ediyor. Savunmayı Emrecean ve Saiis’le, hücum hattını da Mukela, Werghost ve Cenk Tosun ile güçlendiren Beşiktaş, öte yandan kanat transferi için de çalışmalarına devam ediyor.

Beşiktaş Kanat Arayışında

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien İsmael, yaptığı açıklamada sezon sonun kadar 2 kulvarda mücadele edeceklerini dile getirdi ve kanatlara takviye istemesinin ardından Beşiktaş yönetimi de harekete geçti. Beşiktaş’ın kanat transferi için şimdilerde gündeminde Young Boys’un başarılı kanat oyuncusu Christian Fassnach ile sözleşmesi şu an elinde bulunan Lus Castaignos i