Ali Sabancı yaşam mücadelesi veriyorken Melisa Sabancı'nın paylaşımı tepki çekti..

İş insanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, geçirdikleri tekne kazasında ölümden döndü. Ali Sabancı'nın durumu ciddi olduğu ve 2. kez ameliyat geçirdiği, hatta entübe edildiği söylentileri ortadayken, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı'nın, kızı ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi olan Melisa Sabancı'nın sanatla ilgili bir paylaşım yapması toplumda tepkilere neden oldu. işte detaylar..

Ali Sabancı yaşam mücadelesi veriyorken Melisa Sabancı'nın paylaşımı tepki çekti..

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, geçtiğimiz akşam Yunanistan'ın Leros adası açıklarında meydana gelen bir kaza sonucunda Zodyak botlarıyla kayalıklara çarptılar. Bu kaza sonucunda çift ağır yaralandı. Olayın ciddiyeti ve çiftin sağlık durumu toplumun ilgisini çekti. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

ELEŞTİRİ YAĞIYOR
Sabancı ailesinin geçirdiği kaza ülke gündemine otururken,  Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı'nın kızı Melisa Sabancı'nın aile üyeleriyle ilgili sessiz kalarak bir sanat paylaşımı yapması tepki çekti. Instagram’daki hikaye bölümünden sanat fotoğrafına yer veren Sabancı Melisa Sabancı eleştiri oklarının hedefi oldu.

Ali Sabancı yaşam mücadelesi veriyorken Melisa Sabancı'nın paylaşımı tepki çekti.. - Resim : 1

KAZA NASIL OLDU?
Yunanistan'da tatilde olan iş insanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, denizde zodyak botla kayalıklara çarptı. Ağır yaralanan çift, ilk müdahalenin ardından Bodrum'a sonra da Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçak ile İstanbul'a sevk edildi. 

Edinilen bilgiye göre, eşi Vuslat Doğan Sabancı ile denizde kaza geçiren Ali Sabancı, deniz yoluyla Bodrum'a getirildi. Buradan Sağlık Bakanlığı’nın ambulans uçağı ile alınarak İstanbul'daki Amerikan Hastanesi’ne sevk edilen Sabancı tedavi altına alındı.

 Ali Sabancı yaşam mücadelesi veriyorken Melisa Sabancı'nın paylaşımı tepki çekti.. - Resim : 2

 Ali Sabancı'nın ardından, eşi Vuslat Doğan Sabancı da İstanbul’a getirilerek tedavi altına alındı. Eşinin bulunduğu Amerikan Hastanesi’ne nakledilen Vuslat Doğan Sabancı tedavi altına alındı.