Ali Koç'tan Erden Timur'a çalım.. Fenerbahçe'ye golcü ön libero geliyor! 34 gol 18 asist...

Transfer sezonunun sona ermesine yaklaşılırken, Süper Lig takımları son hamlelerini yapma telaşı içinde bulunuyor. Ancak dikkatleri en çok çeken hamlelerden biri Fenerbahçe'nin yapacağı gibi görünüyor. Fenerbahçe'nin, Batshuayi ve Crespo gibi futbolcuları yüksek bir bonservis bedeliyle satmayı planladığına dair söylentiler yayıldı. Bu transferlerden elde edilecek gelirle kulübün bir dünya yıldızını kadrosuna katma amacı olduğu da konuşulanlar arasında yer alıyor...

Ali Koç'tan Erden Timur'a çalım.. Fenerbahçe'ye golcü ön libero geliyor! 34 gol 18 asist...

Fenerbahçe'nin kulislerinde dolaşan bilgilere göre, kulüp, Batshuayi ve Crespo'nun transferinden elde edilecek gelirle, özellikle orta sahadaki boşluğunu dolduracak bir oyuncu arayışında. Bu kapsamda, Fenerbahçe'nin, Arsenal'in Ganalı ön libero Thomas Partey için Londra kulübüyle görüşmelere başladığı gelen bilgiler arasında. Ancak Partey için Fenerbahçe'nin rakibi az değil. Süper Lig'in diğer devi Galatasaray'ın da Partey'i gündemine aldığı belirtiliyor.

Ali Koç'tan Erden Timur'a çalım.. Fenerbahçe'ye golcü ön libero geliyor! 34 gol 18 asist... - Resim : 2

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 35 MİLYON EURO

Thomas Partey, 2020 yılında 50 milyon euro bonservis bedelyle Atlético Madrid'den Arsenal'a transfer olmuştu. Günümüzde piyasa değeri 35 milyon euro olarak gözükse de, kulüpler arasında yapılacak pazarlıklarla bu bedelin 18 milyon euroya kadar düşebileceği iddia ediliyor.