Aleyna Tilki Arabada Bikiniyle Turladı! Aleyna Tilki Kusursuz Fiziği ve Bikinisiyle Çok Konuşuldu!

Sosyal medyanın en çok konuşulan ismi Aleyna Tilki'nin arabada çekildiği bikinili fotoğraflar çok konuşuldu. Kusursuz fiziği ile çok beğenilirken o pozlar olay oldu. İşte detaylar...

Aleyna Tilki Arabada Bikiniyle Turladı! Aleyna Tilki Kusursuz Fiziği ve Bikinisiyle Çok Konuşuldu!

Gündemden düşmeyen isimler arasında yer alan Aleyna Tilki cesur pozlarıyla sosyal medyada olay oldu. Bikiniyle arabasında poz veren ünlü şarkıcının o görüntüleri sosyal medyada büyük ses getirdi. Çok merak edilen görüntüler binlerce beğeni aldı. 

Müzik piyasasının tartışmasız en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Aleyna Tilki yine çok konuşulacak pozlar verdi. ''Dünya starı olacağım'' cümleleri ile gündeme damga vuran Aleyna Tilki daha önce şarkı klibindeki iç çamaşırlı pozlarıyla eleştiri yağmuruna tutulmuştu. O eleştirileri umursamayan Aleyna Tilki'den bomba etkisinde pozlar geldi. 

Aleyna Tilki'den Cesur Pozlar!

Hem paylaşımları hem de açıklamalarıyla gündeme gelen Aleyna Tilki yine adından oldukça söz ettirecek paylaşımlarda bulundu. pop-punk İngilizce şarkısı geçtiğimiz aylarda yayınlanan Aleyna Tilki şarkı klibindeki kostüm tercihleriyle de oldukça konuşulmuştu. Tilki, sözlerini Mali-Koa Hood ile beraber yazdığı şarkısının klibinden kareleri İnstagram hesabından paylaşmış, bir kesim tarafından çok beğenilirken belli bir kesim tarafından da oldukça eleştirilmişti. 

Aleyna Tilki Arabada Bikiniyle Turladı! Aleyna Tilki Kusursuz Fiziği ve Bikinisiyle Çok Konuşuldu! - Resim : 1

Yeni şarkısının klibinde file çorap üzerine giydiği lila bikinili klip pozlarını paylaşan Aleyna Tilki bazı ünlü isimler tarafından da eleştirilmişti. Müzik kariyerindeki ilk adın Acun Ilıcalı'nın sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye'de olan ve ilk sahnesinde Gesi Bağları şarkısını seslendiren Aleyna Tilki sonrasında Cevapsız Çınlama şarkısıyla resmen patlamıştı.

Aleyna Tilki Bikinili Fotoğraflarını Paylaştı!

Bikinili fotoğraflarını paylaşan Aleyna Tilki yine çok konuşuldu. Her söylediği ve yaptığı ile gündem olan Aleyna Tilki'nin arabada verdiği bikinili pozlar görenlerin ağzını açık bıraktı. Kusursuz fiziği ile dikkat çeken Aleyna Tilki'ye binlerce yorum geldi. 

Gökkuşağı renklerini barındıran bikinisi ile arabada poz veren Aleyna Tilki'ye binlerce beğeni ve yorum geldi. Takipçileri Aleyna Tilki'ye ''Bu nasıl fizik! kusursuz'' yorumunda bulundu. Peki Aleyna Tilki'nin cesur pozlarını siz nasıl buldunuz?