Aldatıldığını öğrendikten sonra ağzına geleni söylemekten çekinmeyen İrem Derici'den, sahnede şok sözler! Cem Belevi bu duruma...

Müzik sektörünün en sevilen isimlerinden birisi olan ünlü şarkıcı İrem Derici, özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Alaçatı’da bir mekanda sahne olan başarılı şarkıcı, aşk durumuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Eski sevgilisi şarkıcı Cem Belevi’den bir hamle gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

Aldatıldığını öğrendikten sonra ağzına geleni söylemekten çekinmeyen İrem Derici'den, sahnede şok sözler! Cem Belevi bu duruma...

Yıllar önce yarışmacı olarak katıldığı O Ses Türkiye yarışması ile birlikte adını duyuran ancak yarışmayı birinci tamamlayamayan İrem Derici, şimdiye kadar yarışmayı birinci olarak tamamlayan isimlerden dahi daha büyük bir popülerliğe kavuşmayı başardı.

Yarışmadan sonra hızla müzik piyasasına atılan ve yeni şarkılarını duyuran İrem Derici, kısa süre içerisinde geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. Sesi ve dobra karakteri ile müzik piyasasının en sevilen isimlerinden birisi olarak gösterilen İrem Derici, meslek hayatının yanı sıra özel hayatında ki gelişmeler ile de magazin gündeminde dikkat çeken isimlerden birisi olmayı başardı.

Geçtiğimiz aylarda meslektaşı Cem Belevi ile aşk yaşamaya başlayan ancak sonrasında aldatıldığını söyleyerek ilişkisini sonlandıran İrem Derici, açıklamaları ile herkesi şaşkına çevirmişti. O günden sonra hayatına kimseyi almayan İrem Derici, aylar sonra Cem Belevi’ye bir şans daha vermeyi kabul ederek, Belevi ile ikinci kez bir ilişkiye başladı. Belevi’ye ne kadar aşık olduğu bakışlarından anlaşılan Derici, barışmanın ardından sevgilisi ile birlikte stüdyoya girerek düet yaptı ve “Belki” ismini verdikleri yeni şarkılarını dinleyiciler ile paylaştı.

Her şey yolunda giderken bir anda tekrar aldatma iddiaları ile gündeme gelen Cem Belevi, İrem Derici’nin açıklamaları üzerine şaşkınlık yaşadı. Derici’nin Instagram hesabından yaptığı ağır paylaşımlar magazin gündeminde bomba etkisi yaratırken, Derici geçtiğimiz günlerde Alaçatı sahnesinde aşk hayatına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

AZERİ TÜRKÜ MANKEN İLE ALDATILDIĞINI İDDİA ETMİŞTİ!

Bir kere aldatılmış olmasına rağmen Cem Belevi’ye ikinci şansı veren İrem Derici, geçtiğimiz haftalarda tekrar aldatıldığını ve bu kişinin de manken Nergis Nesrullayeva olduğunu iddia etmişti.

AĞIR KONUŞTU!

Aldatıldığını öğrendikten sonra ağzına geleni söylemekten çekinmeyen İrem Derici'den, sahnede şok sözler! Cem Belevi bu duruma... - Resim : 1

Aldatıldığını öğrendikten sonra beraber çektikleri “Belki” klibini kaldırtan Derici, Instagram hesabından Belevi’yi hedef alarak “saltanatın sona erdi çeyrek popçu” yazmıştı.

AŞKA AÇIK!

Geçtiğimiz gülerde Alaçatı’da bir mekanda sahne alan Derici, dinleyenleri ile dertleşti. Derici, hayatında kimse olmadığını söyledi. Aşka açık olduğunu gösteren açıklamalarda ve paylaşımlarda bulunan Derici’nin, Cem Belevi’ye nispet yapıp yapmadığı merak konusu oldu. 

Etiketler: irem derici, cem belevi