Aldatıldığı eşinin annesinden şiddet görüyormuş! 'Ah Shakira ah'

futbolcu Gerard Pique ile yollarını ayırma kararı veren dünyaca ünlü yıldız Shakira dünya gündemine oturmuş ve ortaya ünlü şarkıcı Shakira'nın aldatıldığı iddiaları atılmıştı.

Aldatıldığı eşinin annesinden şiddet görüyormuş! 'Ah Shakira ah'

Tüm dünyanın yakından tanıdığı ünlü isimlerden birisi olan şarkıcı Shakira'ya ait olay görüntüler ortaya çıktı. Geçtiğimiz aylarda kendisini aldattığı için boşanma kararı verdikleri söylenen eşi Pique ile yollarını ayıran ünlü şarkıcı Shakira'nın şimdi de Pigue'nin annesinden şiddet görürken ortaya çıkan videoları gündeme geldi.

futbolcu Gerard Pique ile yollarını ayırma kararı veren dünyaca ünlü yıldız Shakira dünya gündemine oturmuş ve ortaya ünlü şarkıcı Shakira'nın aldatıldığı iddiaları atılmıştı. Ortaya çıkan görüntüler kısa sürede gündem olurken Pigue'nin annesinin Shakira'nın çenesini sıkarak 'sus' dediği görüntüler ortaya çıktı. Pigue'nin annesinin Shakira'ya şiddet uyguladığı görünen o videolar dünya gündemine damga vurdu.

Pique'nin annesi Montserrat Bernabeu'nun Shakira'ya şiddet uyguladığı görüntüler gündeme damga vurdu. Ortaya çıkan videoda Bernabeu'nun Shakira'nın çenesini sıkı bir şekilde tuttuğu ve 'sus' işareti yaptığı görüldü.

Aldatıldığı eşinin annesinden şiddet görüyormuş! 'Ah Shakira ah' - Resim : 1Aldatıldığı eşinin annesinden şiddet görüyormuş! 'Ah Shakira ah' - Resim : 2Aldatıldığı eşinin annesinden şiddet görüyormuş! 'Ah Shakira ah' - Resim : 3

Etiketler: shakira