Albaraka Türk Katılım Bankası’nın yeni hedefi gençler oldu! Daha çok kazandıran kredi kartı yok, market alışverişlerinde 90 TL bedavaya gelecek!

Bankacılık hizmetlerini genişletmeye devam eden Albaraka Türk Katılım Bankası, bu kez gençlere yönelik bir kampanya düzenledi. Kampanya şartlarını duyuran Albaraka Türk Katılım Bankası, 90 TL’ye varan Worldpuanlar hediye edeceğini duyurdu.

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın yeni hedefi gençler oldu! Daha çok kazandıran kredi kartı yok, market alışverişlerinde 90 TL bedavaya gelecek!

Türkiye’nin yeni dönemde daha da alışmaya başladığı bankacılık kampanyaları emeklilerden memurlara; özel sektör çalışanlarından öğrencilere kadar her sektöre yönelik gerçekleştirilmeye başlandı. Bazı bankalar sektöre özel kampanyalar yaparak avantajlarını daha da artırırken; özellikle sektörün içerdiği profildeki müşterilerini artırmak için düğmeye bastı. O bankalardan biri olan Albaraka Türk Katılım Bankası, yeni kampanyasını duyurdu.

Müşterilerine avantajlı bir hizmet verebilmek adına bankasının verdiği hizmet ve kampanyaları her geçen gün artırmasıyla dikkat çeken bankalardan biri olan Albaraka Türk Katılım Bankası, bu kez gençlerin kazanması için harekete geçti. Gençlere özel kredi kartı olan ‘Trend Kart’ ile ilgili bir kampanya düzenlemiş olan Albaraka Türk Katılım Bankası, gençlerin market harcamalarına 90 TL’ye varan Worldpuan vereceğini duyurdu.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI, GENÇLERE KAZANDIRMAYA BAŞLADI

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın yeni hedefi gençler oldu! Daha çok kazandıran kredi kartı yok, market alışverişlerinde 90 TL bedavaya gelecek! - Resim : 1

Genç müşterilerine özel olarak sunduğu Trend Kart kapsamında pek çok hizmet ve kampanya sunan Albaraka Türk Katılım Bankası, bu hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Bir market alışverişi kampanyası geliştirmiş olan Albaraka Türk Katılım Bankası, market harcamalarını Trend Kart ile yapan gençlerin 90 TL’ye varan Worldpuan kazanması için düğmeye bastı.

Kampanyasına dair detaylı bir bilgi veren Albaraka Türk Katılım Bankası, 14 Aralık 2022 tarihi ile 31 Ocak 2023 tarihleri arasında market sektöründe gerçekleştirilecek olan 250 TL ve üzeri ilk harcamaya 25 TL, ikinci harcamaya 30 TL, üçüncü harcamaya ise 35 TL olmak üzere toplam 90 TL değerinde Worldpuan hediye edeceğini duyurdu.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI’NIN KAMPANYASI 31 OCAK’TA SONE ERECEK

Kampanya kapsamında birtakım şartlar belirlemiş olan Albaraka Türk Katılım Bankası, bu şartlara ilişkin de bilgi verdi. Kampanyadan sadece Trend kredi kartı ile yapılan harcamaları yararlandıracağını duyuran Albaraka Türk Katılım Bankası, alışverişlerin “bakkal ve süpermarketler” ve “sınıflanmamış yiyecek dükkanları” sektörlerinde yapılması gerektiğini belirtti.

Öte yandan her müşterisini kampanyadan bir kez yararlandıran ve kampanyaya sanal kart sahiplerini dahil etmeyen Albaraka Türk Katılım Bankası, kampanyanın bitiş tarihine ilişkin de bilgi verdi. Albaraka Türk Katılım Bankası, kampanyanın bitiş tarihini 31 Ocak 2023 olarak açıkladı.