Albaraka Türk Katılım Bankası, kredi hamlesini yaptı! İhtiyaç kredilerinde faiz oranları yüzde 2,25’e kadar düştü! Üstelik faiz de kalktı!

İhtiyaç kredisinde başlayan faiz indirimleri kampanyalarına bir yenisini ekleyen Albaraka Türk Katılım Bankası, ihtiyaç kredisinin güncel faiz oranlarını kasım ayı için açıkladı.

Albaraka Türk Katılım Bankası, kredi hamlesini yaptı! İhtiyaç kredilerinde faiz oranları yüzde 2,25’e kadar düştü! Üstelik faiz de kalktı!

Küresel bir sorun haline dönüşmüş olan enflasyonun tetiklediği yaşam pahalılığı, vatandaşların daha sık bankaların yolunu tutmaya başlamasına neden olur hale geldi. Sık sık ihtiyaç kredisinden yararlanan vatandaşlar için şimdilerde önemli olan ihtiyaç kredisi kampanyaları olmaya başladı. Bu kapsamda bir yeni kampanya hazırlayan Albaraka Türk Katılım Bankası, kampanyasının şartlarını duyurdu.

Bankacılık alanında müşterilerine özel olarak verdiği hizmet ve düzenlediği avantajlı kampanyaları ile dikkat çeken bankalardan biri olan Albaraka Türk Katılım Bankası, yeni bir kampanyayı daha müşterileri için hizmete soktu. Bu kapsamda ihtiyaç kredisi faiz oranlarını düşüren Albaraka Türk Katılım Bankası, yeni banka müşterilerine özel olarak faizsiz kredi kullanım seçeneğini de kampanyasına eklediğini duyurdu.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI’NDA İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETLERİ KAMPANYAYA GİRDİ

Albaraka Türk Katılım Bankası, kredi hamlesini yaptı! İhtiyaç kredilerinde faiz oranları yüzde 2,25’e kadar düştü! Üstelik faiz de kalktı! - Resim : 1

İhtiyaç kredisi çekecek olan vatandaşlara 50.000 bin TL’ye kadar 36 ay; 50 bin 1 TL ve üzeri 24 ay olacak şekilde bireysel ihtiyaç finansmanı sunan Albaraka Türk Katılım Bankası, tüm bireysel ihtiyaçlar için kullanılabilecek olan kredi paketinin özelliklerini açıkladı. Müşterilerine özel olarak şartların sağlanması halinde faizsiz seçenekler de sunan Albaraka Türk Katılım Bankası, ihtiyaç kredisine ilişkin duyuruda şu ifadelere yer verdi:

“İhtiyaç finansmanı ile şubelerimiz üzerinden eşya, sağlık, seyahat, düğün organizasyonu, tatil, tadilat, cep telefonu, bilgisayar vb. teknolojik aletler gibi birçok harcamanız için avantajlı kâr oranlarıyla ve 36 aya varan taksitlerle faizsiz ihtiyaç kredisi kullanarak ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.”

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI’NDA FAİZ SEÇENEĞİ YÜZDE 2,25’TEN BAŞLIYOR

Belirli şartları sağlayan banka müşterileri için faizsiz ihtiyaç finansmanı sunan Albaraka Türk Katılım Bankası, bu şartları sağlamayan banka müşterileri için de düşük faizli kredi seçenekleri sunmaya başladı. Hem şubelerden hem de dijital bankacılık sistemlerinden başvuruları kabul eden Albaraka Türk Katılım Bankası, faiz oranlarını yüzde 2,25’e kadar düşürdüğünü duyurdu.

Öte yandan Albaraka Türk Katılım Bankası’ndan 40 bin TL değerinde yüzde 2,25 kar oranı ve 36 ay vade ile çekilecek olan bir ihtiyaç kredisinin aylık taksitlerinin bin 781 lira 26 kuruş; geri ödemesinin 64 bin 125 lira 19 kuruş; yıllık maliyet oranının ise yüzde 40,06 olacağı hesaplandı.