Akıllara Durgunluk Veren Kazanç! 15 Yaşındaki Sosyal Medya Fenomeni 2 Milyon Dolar...

Sosyal medya platformları üzerinden kazanç sağlanabiliyor olması, özellikle fiziksel olarak bir işte mesaili olarak çalışmak istemeyen veya çalışacak durumu olmayan vatandaşların dikkatini çekmeye devam ediyor. Bu kapsamda yıllık kazancı ile herkesi şaşkına çeviren 15 yaşındaki genç kız, lüks yaşantısı ile gündemden düşmüyor.

Akıllara Durgunluk Veren Kazanç! 15 Yaşındaki Sosyal Medya Fenomeni 2 Milyon Dolar...

Sosyal medya platformlarına eklenen yeni özellikler sayesinde hem anlık olarak hem de uzun vadede içerik üreterek para kazanmak artık mümkün. “Oku da mesleğin olsun” söylemlerini geride bıraktıracak düzeyde paraların kazanılmasını sağlayan ve maalesef ki birçok gencin okumak yerine kısa yoldan para kazanmak adına sosyal medya uygulamalarına dahil oldukları şu günlerde, 15 yaşındaki bir genç kızın yıllık kazancı ve lüks yaşantısı dudak uçuklattı.

Herkesin elinde olan akıllı cihazlar sosyal medya kullanımını da oldukça küçük yaşlara kadar düşürmüşken, 6 yaşından bu yana içerik üreticiliği sayesinde oldukça yüksek kazançlar elde ettiğini açıklayan Isabelle Barrett isimli genç kız, sosyal medyanın gücünü bir kez daha kanıtlamış oldu. Barrett tarafından yapılan paylaşımlar, kısa süre içerisinde milyonlarca kişi tarafından seyredildi.

6 Yaşından Bu Yana Bu İşi Yapıyor!

Geçtiğimiz günlerde kendisini ve hayatını anlatan kısa bir reels videosu paylaşan Isabella Barrett, 6 yaşından bu yana içerik ürettiğini ve bu işi uzun süredir bir kazanç kapısı olarak gördüğünü belirtti.

Elmasların Arasında Geçen Hayat!

Akıllara Durgunluk Veren Kazanç! 15 Yaşındaki Sosyal Medya Fenomeni 2 Milyon Dolar... - Resim : 1

Birçok sosyal medya fenomeninden çok daha düşük takipçi sayısına sahip olan Isabella Barret, 69 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından bir video paylaştı. Isabella’nın son birkaç ayında çekilen görüntülerden derleyerek oluşturduğu video, şaşkınlık yarattı.

Önce helikopterin önünde poz veren sonrasında ise o helikopter ile yolculuk yapan ardından da boynundaki elmas kolyesini gösteren Barret, ilgili videosunu “helikopterlerden yatlara çok yoruldum” notu ile paylaştı.

“İçerik Üreticisi Değil Girişimci!”

Kendisinin sıradan bir içerik üreticisi değil girişimci olduğunu savunan Isabella Barret, yıllık kazancını açıklayarak sosyal medya kullanıcılarına kısa süreli bir şok yaşattı. Barret, yılda ortalama 2 milyon dolar kazandığını söyledi.

Etiketler: sosyal medya